Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 2 آذر 1403 - 02:59

24
شهریور
کوکوی بادمجان کبابی و سبزیجات

کوکوی بادمجان کبابی و سبزیجات

بادمجان، نخود فرنگی، ذرت، فلفل، قارچ، نمک و فلفل را در کاسه مناسبی بریزید. آن‌گاه تخم‌مرغ را بیفزائید و مخلوط کنید. سپس در تابه مناسبی روغن بریزید تا داغ شود.

 فرخناز حاتمی

 

مواد لازم

بادمجان کبابی و ساطوری کرده                 6 عدد متوسط

نخود فرنگی                                          یک‌دوم پیمانه

کنسرو ذرت                                          یک‌سوم پیمانه

فلفل هالوپینو خرد کرده                           5 عدد

قارچ خرد کرده                                       150 گرم

نمک و فلفل                                         به میزان لازم

تخم‌مرغ همزده                                     4 تا 5 عدد

روغن مخصوص سرخ‌کردنی                     به میزان لازم

روش تهیه کوکوی بادمجان کبابی و سبزیجات

بادمجان، نخود فرنگی، ذرت، فلفل، قارچ، نمک و فلفل را در کاسه مناسبی بریزید.

آن‌گاه تخم‌مرغ را بیفزائید و مخلوط کنید.

سپس در تابه مناسبی روغن بریزید تا داغ شود.

حالا مایه کوکو را در تابه بریزید و با حرارت ملایم بپزید.

وقتی یک طرف آن پخت طرف دیگر را برگردانید تا پخته و برشته شود.

اینک کوکو آماده را به شکل دلخواه برش بزنید و در ظرف مناسبی بچینید.

منبع: شور و شیرین

بیشتر بخوانید:

کوکوی کینوا

کوکوی شیرین سبزیجات

کوکوی باقلا سبز

فریتاتای سبزیجات

کوکوی کدو سبز و سیب زمینی

 

برچسب ها: آشپزی، آموزش آشپزی، آشپزباشی، زندگی آنلاین، کوکوی بادمجان کبابی و سبزیجات، روش تهیه کوکوی بادمجان کبابی تعداد بازديد: 347 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این غذا چیست؟

فیلم روز
تصویر روز