کیان رنجبر
مواد لازم برای 6-8 نفر
سینه مرغ خردکرده 1 کیلوگرم
سیر له کرده ۳ حبه
نمک و فلفل به میزان لازم
نعنای خشک 1 قاشق سوپخوری
پوره گوجهفرنگی 200 گرم
پوره فلفل دلمهای 200 گرم
آبلیمو یک سوم پیمانه (80 میلیلیتر)
زعفران حلکرده 3 قاشق سوپخوری
روغن یک سوم پیمانه (80 میلیلیتر)
پیاز خرد کرده 1 عدد درشت
روش تهیه کباب استانبولی
مرغ، سیر، نمک، فلفل و نعنا را در ظرف مناسبی بریزید و مخلوط کنید.
آنگاه رویش را بپوشانید و یک ساعت در یخچال استراحت دهید.
سپس پوره گوجهفرنگی، پوره فلفل، آبلیمو، زعفران و روغن را افزوده ترکیب کنید و به مدت 6-8 ساعت در یخچال استراحت دهید.
حالا تکههای مرغ را به صورت یک در میان با پیاز به سیخ بکشید و آن را کباب کنید.
منبع: شور و شیرین
بیشتر بخوانید: