Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 7 اردیبهشت 1403 - 02:02

26
آبان
کباب استانبولی

کباب استانبولی

مرغ، سیر، نمک، فلفل و نعنا را در ظرف مناسبی بریزید و مخلوط کنید. آن‌گاه رویش را بپوشانید و یک ساعت در یخچال استراحت دهید. سپس پوره گوجه‌فرنگی، پوره فلفل، آبلیمو، زعفران و روغن را افزوده ترکیب کنید.

کیان رنجبر

 

مواد لازم برای 6-8 نفر 

سینه مرغ خرد‌کرده                   1 کیلوگرم

سیر له کرده                            ۳ حبه

نمک و فلفل                             به میزان لازم

نعنای خشک                            1 قاشق سوپخوری

پوره گوجه‌فرنگی                       200 گرم

پوره فلفل دلمه‌ای                     200 گرم

آبلیمو                                     یک سوم پیمانه (80 میلی‌لیتر)

زعفران حلکرده                         3 قاشق سوپخوری

روغن                                      یک سوم پیمانه (80 میلی‌لیتر)

پیاز خرد کرده                           1 عدد درشت 

روش تهیه کباب استانبولی

مرغ، سیر، نمک، فلفل و نعنا را در ظرف مناسبی بریزید و مخلوط کنید.

آن‌گاه رویش را بپوشانید و یک ساعت در یخچال استراحت دهید.

سپس پوره گوجه‌فرنگی، پوره فلفل، آبلیمو، زعفران و روغن را افزوده ترکیب کنید و به مدت 6-8 ساعت در یخچال استراحت دهید.

حالا تکه‌ها‌ی مرغ را به صورت یک در میان با پیاز به سیخ بکشید و آن را کباب کنید.

منبع: شور و شیرین

بیشتر بخوانید:

کباب چوبی با ران بوقلمون

کباب سوخاری فیله مرغ

کباب تابه

کباب سبزینه

کباب ماهی و لیمو

کباب مکزیکی

سینی کباب ترکی

 

برچسب ها: آموزش آشپزی، آشپزباشی، زندگی آنلاین، شور و شیرین، کباب استانبولی، دستور تهیه کباب استانبولی، طرز تهیه کباب استانبولی تعداد بازديد: 260 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز