نجمه درویش ملا
سینی کباب یکی از غذاهای معروف ترکیه است که به زبان ترکی Sini Kebabı یا Tava Kebabı گفته میشود، و مخلوط گوشت، پیاز، فلفل پول بیبر و سبزیجات میباشد که در تنور به همراه گوجه فرنگی و فلفل سبز شیرین پخته میشود.
مواد لازم برای 2 نفر
گوشت چرخکرده 300 گرم
پیاز رنده کرده 1 عدد متوسط
سیر له کرده 1 حبه
جعفری خرد کرده 2 قاشق سوپخوری
فلفل پول بیبر 2 قاشق سوپخوری
پودر زیره سبز یکچهارم قاشق چایخوری
نمک و فلفل سیاه به میزان لازم
روغن مایع 3 قاشق سوپخوری
رب گوجه فرنگی 2 قاشق سوپخوری
گوجه گیلاسی به میزان لازم
فلفل سبز (شیرین) به میزان لازم
روش تهیه سینی کباب ترکی
گوشت، پیاز، سیر، جعفری، یک قاشق فلفل پول بیبر، زیره، نمک، فلفل و یک قاشق روغن را مخلوط کنید و خوب ورز دهید تا بافت یکدستی حاصل شود.
آنگاه به مدت 30 دقیقه در یخچال استراحت قرار دهید.
سپس رب گوجه فرنگی، باقیمانده فلفل قرمز و روغن مایع را با هم مخلوط کنید.
حالا سس را داخل سینی مناسبی بریزید و سطح آن را صاف کنید.
سپس مواد گوشتی را روی سس بریزید و سطح آن را صاف کنید.
اینک روی کباب گوجه گیلاسی و فلفل سبز بگذارید و در فر گرم کرده با دمای 200 درجه سانتیگراد به مدت 30 دقیقه کباب را بپزید.
یادآوری
* میتوان بجای فلفل پول بیبر از فلفل قرمز نیز استفاده کرده که در این صورت مقدار آن به سلیقه و ذائقه بستگی دارد.
* فلفل پول بیبر، نوعی فلفل گوشتی نسبتا شیرین میباشد که آن را خشک کرده و پودر میکنند.
منبع: شور و شیرین
بیشتر بخوانید:
کباب چوبی با ران بوقلمون
کباب سوخاری فیله مرغ
کباب تابه
کباب سبزینه
کباب ماهی و لیمو
کباب مکزیکی