Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 2 آذر 1403 - 05:31

21
مهر
خیشخاش (کوبیده تند عربی)

خیشخاش (کوبیده تند عربی)

مخلوط گوشت گوسفند و گوساله را به همراه پیاز، بهارات، جوش شیرین، نمک، فلفل، پاپریکا و سس تند عربی از چرخگوشت رد کنید. آن‌گاه فلفل دلمه‌ای،‌ پیاز و جعفری را به مواد فراهم کرده بیفزائید.

کیان رنجبر

 

مواد لازم

مخلوط گوشت گوساله و گوسفند             500 گرم

پیاز آبگرفته                                          150 گرم

ادویه بهارات                                         10 گرم

جوش شیرین                                       یک‌دوم قاشق چایخوری

نمک  و فلفل قرمز                                 به میزان لازم

پاپریکا                                                یک‌دوم قاشق چایخوری

سس تند عربی                                   1 قاشق مرباخوری

فلفل دلمه‌ای رنگی قرمز ریز خرد کرده       25 گرم

پیاز ریز خرد کرده                                  25 گرم

جعفری ریز خرد کرده                             1 قاشق سوپخوری

روش تهیه خیشخاش

مخلوط گوشت گوسفند و گوساله را به همراه پیاز، بهارات، جوش شیرین، نمک، فلفل، پاپریکا و سس تند عربی از چرخگوشت رد کنید.

آن‌گاه فلفل دلمه‌ای،‌ پیاز و جعفری را به مواد فراهم کرده بیفزائید و کمی ورز دهید تا مخلوط نرم و یکدستی حاصل شود.

بعد آن را به سیخ بکشید.

منبع: شور و شیرین

بیشتر بخوانید:

کباب چوبی با ران بوقلمون

کباب سوخاری فیله مرغ

کباب تابه

کباب سبزینه

کباب ماهی و لیمو

کباب مکزیکی

سینی کباب ترکی

 

برچسب ها: آموزش آشپزی، آشپزباشی، زندگی آنلاین، خیشخاش، دستور تهیه خیشخاش، آشپزی عربی، کوبیده عربی تعداد بازديد: 1648 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این غذا چیست؟

فیلم روز
تصویر روز