کیان رنجبر
مواد لازم
مخلوط گوشت گوساله و گوسفند 500 گرم
پیاز آبگرفته 150 گرم
ادویه بهارات 10 گرم
جوش شیرین یکدوم قاشق چایخوری
نمک و فلفل قرمز به میزان لازم
پاپریکا یکدوم قاشق چایخوری
سس تند عربی 1 قاشق مرباخوری
فلفل دلمهای رنگی قرمز ریز خرد کرده 25 گرم
پیاز ریز خرد کرده 25 گرم
جعفری ریز خرد کرده 1 قاشق سوپخوری
روش تهیه خیشخاش
مخلوط گوشت گوسفند و گوساله را به همراه پیاز، بهارات، جوش شیرین، نمک، فلفل، پاپریکا و سس تند عربی از چرخگوشت رد کنید.
آنگاه فلفل دلمهای، پیاز و جعفری را به مواد فراهم کرده بیفزائید و کمی ورز دهید تا مخلوط نرم و یکدستی حاصل شود.
بعد آن را به سیخ بکشید.
منبع: شور و شیرین
بیشتر بخوانید: