Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
شنبه 8 اردیبهشت 1403 - 05:48

9
مهر
کباب کفتا (لبنانی)

کباب کفتا (لبنانی)

پیاز، را به گوشت چرخکرده اضافه کنید. آن‌گاه جعفری، بهارات و نمک را افزوده، خوب ورز دهید. حالا 30 دقیقه گوشت را در یخچال قرار دهید. سپس گوشت را به سیخ بکشید و روی صفحه گریل بپزید.

کیان رنجبر

 

مواد لازم برای 4 نفر 

پیاز  رنده کرده                         1 عدد متوسط

گوشت چرخکرده                      500 گرم

جعفری ساطوری کرده              100گرم

بهارات (ادویه)                         1 قاشق چایخوری

نمک                                      به میزان لازم

نان پیتا                                  1 بسته

روش‌ تهیه کباب کفتا 

پیاز، را به گوشت چرخکرده اضافه کنید. آن‌گاه جعفری، بهارات و نمک را افزوده، خوب ورز دهید.

حالا 30 دقیقه گوشت را در یخچال قرار دهید.

سپس گوشت را به سیخ  بکشید و روی صفحه گریل بپزید.

کباب آماده شده را با نان پیتا سرو نمائید.

یادآوری

سیخ‌های چوبی را یک ساعت قبل در آب بخیسانید، تا هنگام پخت کباب نسوزد.

منبع: شور و شیرین

بیشتر بخوانید:

کباب سوخاری فیله مرغ

کباب چوبی با ران بوقلمون

کباب تابه

کباب سبزینه

کباب ماهی و لیمو

کباب مکزیکی

ترشه کباب

کباب آدانا

کباب شاهی

کباب مالای

اسکندر کباب

کباب ضیافتی

 

برچسب ها: آموزش آشپزی، آشپزباشی، زندگی آنلاین، آشپزی لبنانی، کباب کفتا، دستور تهیه کباب کفتا تعداد بازديد: 439 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز