کیان رنجبر
مواد لازم برای 4 نفر
پیاز رنده کرده 1 عدد متوسط
گوشت چرخکرده 500 گرم
جعفری ساطوری کرده 100گرم
بهارات (ادویه) 1 قاشق چایخوری
نمک به میزان لازم
نان پیتا 1 بسته
روش تهیه کباب کفتا
پیاز، را به گوشت چرخکرده اضافه کنید. آنگاه جعفری، بهارات و نمک را افزوده، خوب ورز دهید.
حالا 30 دقیقه گوشت را در یخچال قرار دهید.
سپس گوشت را به سیخ بکشید و روی صفحه گریل بپزید.
کباب آماده شده را با نان پیتا سرو نمائید.
یادآوری
سیخهای چوبی را یک ساعت قبل در آب بخیسانید، تا هنگام پخت کباب نسوزد.
منبع: شور و شیرین
بیشتر بخوانید:
کباب سوخاری فیله مرغ
کباب چوبی با ران بوقلمون
کباب تابه
کباب سبزینه
کباب ماهی و لیمو
کباب مکزیکی
ترشه کباب
کباب آدانا
کباب شاهی
کباب مالای
اسکندر کباب
کباب ضیافتی