کیان رنجبر
مواد لازم 4-6 نفر
پاستا پنه 250 گرم
پنیر خامه ای 100 گرم
آبلیمو یکدوم از یک عدد
اسفناج پخته 100 گرم
سیر له کرده 1 حبه
پودر جوزهندی به میزان لازم
آویشن به میزان لازم
پیاز 50 گرم
نمک و فلفل سیاه به میزان لازم
پنیر پارمسان 1 قاشق سوپخوری
شیر 50 – 70 میلیلیتر
روغن زیتون 3 قاشق سوپخوری
روش تهیه پاستا با سس پنیر و اسفناج
آب را جوش آورید، پاستا را اضافه کنید و به مدت 8 دقیقه بپزید و آبکش کنید.
آنگاه پنیر خامهای، آبلیمو، اسفناج، سیر، جوز هندی، آویشن، پیاز، نمک، فلفل، پنیر پارمسان و شیر را در کاسه دستگاه غذاساز بریزید و آن را روشن کنید تا سس غلیظی به دست آید.
سپس پاستا را با قدری روغن روی حرارت گرم کنید و با سس مخلوط نمائید و برای پذیرایی در ظرف مناسبی بکشید.
منبع: شور و شیرین
بیشتر بخوانید:
پاستا برگر
پاستا فاگیولی
کاسههای پاستا و اسفناج
سالاد گرم پاستا و پنیر
پاستا با دو نوع سس
سالاد پاستا و پپرونی
پاستا با کوفته قلقلی
پاستا چهار پنیر
پاستای بلوچیز و موزارلا
آشپزی با انواع ماکارونی - جلد اول
آشپزی با انواع ماکارونی - جلد دوم