Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 2 آذر 1403 - 05:38

10
شهریور
آش ماسوا (بروجرد)

آش ماسوا (بروجرد)

پیاز، بلغور گندم، عصاره گوشت و 3 لیتر آب را در قابلمه مناسبی بریزید و روی حرارت بپزید تا بلغور کاملا پخته شود. آن‌گاه اسفناج، سیرداغ، نمک، فلفل، زردچوبه و کشک را اضافه کنید و اجازه دهید که اسفناج بپزد.

معصومه فلاحی

 

مواد لازم 8-10 نفر 

پیاز ریز خرد کرده 1 عدد

بلغور گندم خیس کرده 1 پیمانه

عصاره گوشت 2 عدد

آب 3 لیتر (12 پیمانه)

اسفناج خرد‌کرده 700 گرم

سیرداغ 2 قاشق سوپخوری

نمک و فلفل به میزان لازم

زردچوبه 1 قاشق چایخوری

کشک غلیظ یک‌دوم پیمانه

نخود پخته یک‌دوم پیمانه

لوبیا سفید پخته یک‌دوم پیمانه

نعنا داغ به میزان لازم برای تزئین

پیازداغ به میزان لازم برای تزئین

سیرداغ اضافی به میزان لازم برای تزئین

روش تهیه آش ماسوا

پیاز، بلغور گندم، عصاره گوشت و 3 لیتر آب را در قابلمه مناسبی بریزید و روی حرارت بپزید تا بلغور کاملا پخته شود.

آن‌گاه اسفناج، سیرداغ، نمک، فلفل، زردچوبه و کشک را اضافه کنید و اجازه دهید که اسفناج بپزد.

سپس حبوبات را افزوده، صبر کنید تا آش جا بیفتد.

برای پذیرائی در ظرف مناسبی بکشید و رویش را با نعناداغ، سیرداغ و پیازداغ تزئین کنید.

این آش از آش‌های محلی استان لرستان شهرستان بروجرد است و در ایام محرم جزو غذاهای نذری محسوب می‌شود.

منبع: سایت شور و شیرین

بیشتر بخوانید:

آش دوغ

آش سبزی

آش لبو

آش زرشک

آش ایل

آش ترش

آش هفت ترشی

آموزش پخت آش و آبگوشت

برچسب ها: آموزش آشپزی، آشپزباشی، آموزش آش، زندگی آنلاین، آش ماسوا، دستور تهیه آش ماسوا، غذای بروجردی، آشپزی بروجردی تعداد بازديد: 456 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این غذا چیست؟

فیلم روز
تصویر روز