Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 14 اردیبهشت 1403 - 07:57

21
آذر
آش ايل

آش ايل

ابتدا حبوبات را بخيسانيد. آن‌گاه نخود، لوبيا سفيد و لوبيا چيتی را در قابلمه‌ی مناسبی، بريزيد و روی اجاق بپزيد، سپس ماش، عدس، گندم و برنج را بيفزائيد و بگذاريد حبوبات و برنج بپزند.

سرور چاووشی

 

مواد لازم برای 6 نفر

نخود                            يك‌دوم پيمانه

لوبيا سفيد                   يك‌دوم پيمانه

لوبيا چيتی                  يك‌دوم پيمانه

ماش                           يك‌دوم پيمانه

عدس                          يك‌دوم پيمانه

گندم                           يك‌دوم پيمانه

برنج                            1 پيمانه

سبزی آش خردكرده*     2 كيلوگرم

نمك، فلفل و زردچوبه     به ميزان لازم

كشك                          2 پيمانه

نعنا داغ                        2 قاشق سوپخوری

پياز داغ                        2 قاشق سوپخوری

*‌ تره، شويد، جعفری، اسفناج و كمی گشنيز
 

روش تهيه

ابتدا حبوبات را بخيسانيد. آن‌گاه نخود، لوبيا سفيد و لوبيا چيتی را در قابلمه‌ی مناسبی، بريزيد و روی اجاق بپزيد، سپس ماش، عدس، گندم و برنج را بيفزائيد و بگذاريد حبوبات و برنج بپزند. حالا سبزی آش، نمك، فلفل و زردچوبه را بيفزائيد و صبر كنيد آش كاملاً جابيفتد.

اكنون كشك، نعنا داغ و پياز داغ را درون آش بريزيد و هم بزنيد. اينك آش را برای پذيرایی در كاسه‌ی مناسبی بكشيد و روی آن را به دلخواه تزئين كنيد.

 

برچسب ها: روش تهیه آش، دستور پخت آش، مواد مورد نیاز آش، آش ايل، دستور پخت آش ایل، روش تهیه آش ایل، مواد مورد نیاز اش ایل تعداد بازديد: 1116 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز