Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 9 فروردین 1403 - 22:26

21
آذر
آش ترش

آش ترش

گوشت چرخكرده را در ظرف مناسبی بریزید، پیاز و ادویه را بیفزائید و خوب مخلوط كنید.

ایران كوهستانی

 

 

مواد لازم برای 6-8 نفر

گوشت چرخكرده              300 گرم

پیاز رنده‌كرده                   1 عدد

ادویه                             1 قاشق چایخوری

آب                               2 لیتر (8 پیمانه)

نمك                            نصف قاشق چایخوری

برنج                           1/5 پیمانه

پیاز داغ                       4 قاشق سوپخوری

آلوی خشك                1 پیمانه

قیسی                      1 پیمانه

نخود پخته                  یك‌دوم پیمانه

جعفری خردكرده         1 پیمانه

گردو                         2 قاشق سوپخوری

سركه                      یك‌دوم پیمانه

شكر                        یك‌چهارم پیمانه

نعنا خشك                2 قاشق سوپخوری

 

روش تهیه

گوشت چرخكرده را در ظرف مناسبی بریزید، پیاز و ادویه را بیفزائید و خوب مخلوط كنید. آن‌گاه از این مایه، كوفته قل‌قلی درست كنید و در روغن تفت دهید. سپس در قابلمه مناسبی، آب بریزید و روی اجاق بجوشانید. حالا نمك و برنج را بیفزائید و همینكه برنج قدری نرم شد، نیمی از پیاز داغ را همراه با آلو، قیسی و نخود اضافه كنید و بگذارید بپزد.

اینك جعفری، گردو، كوفته قل‌قلی، سركه و شكر را بیفزائید و صبر كنید آش، جا بیفتد. اكنون آش ترش را برای پذیرائی، در كاسه مناسبی بكشید و با پیاز داغ و نعنا داغ بیارائید.

یادآوری: ادویه این آش شامل؛ تخم گشنیز، زیره، هل و دارچین آسیاب كرده است.

 

برچسب ها: آش، آش ترش، روش تهیه آش ترش، مواد لازم آش ترش، تهیه آش ترش، آشپزی با آش ترش تعداد بازديد: 938 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز