Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 6 اردیبهشت 1403 - 16:35

4
بهمن
آش لبو

آش لبو

پیاز را در قدری روغن تفت دهید تا طلایی شود. آن‌گاه لپه را اضافه کنید و اندکی تفت دهید. سپس به میزان کافی آب بریزید و صبر کنید تا لپه تقریبا پخته شود.

کیان رنجبر

 

مواد لازم برای 8-10 نفر 

پیاز خرد کرده                                1 عدد

روغن                                          به میزان لازم

لپه                                             یک دوم پیمانه

نمک و فلفل سیاه                          به میزان لازم

برنج                                            2 پیمانه

سبزی آش خرد کرده                       200 گرم

لبو  رنده کرده                                250 گرم

سرکه                                          به میزان لازم

کشک                                          به میزان لازم

پیاز داغ                                         به میزان لازم

نعنا داغ                                         به میزان لازم

روش‌ تهیه آش لبو 

پیاز را در قدری روغن تفت دهید تا طلایی شود.

آن‌گاه لپه را اضافه کنید و اندکی تفت دهید.

سپس به میزان کافی آب بریزید و صبر کنید تا لپه تقریبا پخته شود.

حالا نمک، فلفل و برنج را افزوده و اجازه دهید تا برنج نیز بپزد.

اکنون سبزی را اضافه کنید.

در اواخر پخت آش، لبو را بیفزائید و تامل کنید تا لبو بپزد و آش جا بیفتد.

اینک سرکه را به عنوان چاشنی افزوده و آش را در ظرف مناسبی بکشید و رویش را با کشک، پیاز داغ و نعنا داغ بیارائید.

منبع: شور و شیرین

بیشتر بخوانید:

آش ترش

آش دوغ

آش سبزی

آش والک

آش شله

آش آلبالو

کتاب آموزش پخت آش و آبگوشت

 

برچسب ها: آش، آموزش آشپزی، روش تهیه آش، زندگی آنلاین، شور و شیرین، آش لبو، دستور تهیه آش لبو، طرز تهیه آش لبو، روش تهیه آش لبو تعداد بازديد: 661 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این غذا چیست؟

فیلم روز
تصویر روز