فرخناز حاتمی
مواد لازم برای 4-6 نفر
عدس 40 گرم
نخود 60 گرم
برنج 2 پیمانه
پاستای شکلدار یکدوم پیمانه
پیاز ریز خرد کرده 1 عدد
روغن به میزان لازم
سیر له کرده 2 حبه
رب گوجه 2 قاشق سوپخوری
آبلیمو از نصف لیمو
پودر چیلی یکدوم قاشق چایخوری
بهارات(ادویه) 1 قاشق چایخوری
نمک به میزان لازم
فلفل سیاه یکدوم قاشق چایخوری
روش تهیه کوشاری پلوی مصری
عدس و نخود را بپزید و کنار بگذارید.
آنگاه برنج را بخیسانید، بپزید و آبکش کنید.
سپس پاستا را به مدت 8 دقیقه در آبجوش بپزید و در آبکش بریزید.
حالا پیاز را در قدری روغن تفت دهید. بعد سیر را افزوده 30 ثانیه دیگر به تفت دادن ادامه دهید.
اینک رب گوجهفرنگی، آبلیمو، پودر چیلی، بهارات، نمک و فلفل را بیفزائید و مخلوط کنید.
سپس برنج، پاستا، عدس و نخود را به این سس افزوده و ترکیب نمائید.
کوشاری را در قابلمه مناسبی بریزید و به مدت 30 دقیقه دم کنید.
منبع: شور و شیرین
بیشتر بخوانید:
پلو هفت رنگ
پلوی اسپایسی
سبزی پلو با کیلکای برشته
پلو و خورش بامیه هندی
مانی پلو دامغان
آموزش انواع پلو
شیرین پلوی گیلان