Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 7 اردیبهشت 1403 - 17:39

10
دی
مانی پلو دامغان

مانی پلو دامغان

برنج و لپه را جداگانه بخیسانید. آن گاه لپه را بپزید و برنج را در قابلمۀ مناسبی روی حرارت بجوشانید. پس از حدود پنج دقیقه لپه و رشته را به برنج نیز بیفزائید. بعد برنج را آبکش کنید.

اعظم گلزارمنش

 

مواد لازم برای 6-8 نفر 

برنج باسماتی                      450 گرم (3 پیمانه)

لپه                                    1 پیمانه

رشته پلوئی                        200 گرم

روغن یا کره                         به میزان لازم

کشمش پلوئی                    200 گرم

زرشک                               یک دوم پیمانه

پیاز داغ                              یک دوم پیمانه

گوشت گوسفندی                300 گرم

زعفران                               به میزان لازم

روش تهیه مانی پلو دامغان

برنج و لپه را جداگانه بخیسانید. آن گاه لپه را بپزید و برنج را در قابلمۀ مناسبی روی حرارت بجوشانید.

پس از حدود پنج دقیقه لپه و رشته را به برنج نیز بیفزائید و سه دقیقه بعد برنج را آبکش کنید.

سپس در قابلمه مناسبی قدری روغن یا کره بریزید و برنج را اضافه کنید.

حالا پلو را به مدت 30-45 دقیقه روی حرارت ملایم دم کنید.

در این فاصله کشمش و زرشک را جداگانه تفت دهید.

حالا قدری از زرشک، کشمش و پیاز داغ را برای تزئین کنار بگذارید و بقیه را به همراه گوشتی که از قبل پخته‌اید با پلو مخلوط کنید و در ظرف مناسبی بکشید.

اکنون روی سطح پلو را با مواد باقیمانده و برنج زعفرانی بیارائید.

یادآوری

گوشت خرد کرده را به همراه زردچوبه، فلفل، یک عدد پیاز و قدری آب بپزید تا گوشت پخته شده و آبش کشیده شود.

در اواخر پخت نمک را نیز بیفزائید.

منبع: شور و شیرین

بیشتر بخوانید:

لوبیا پلو

پلو با برنج سیاه

سبزی پلو با ماهی

 

برچسب ها: زندگی آنلاین، شور و شیرین، غذای دامغانی، مانی پلو دامغان، مواد لازم مانی پلو دامغان، روش تهیه مانی پلو دامغان، آشپزی دامغانی تعداد بازديد: 1062 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این غذا چیست؟

فیلم روز
تصویر روز