Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
سه شنبه 1 مرداد 1398 - 15:21

3
تیر
پلوی اسپایسی

پلوی اسپایسی

روغن را در تابه مناسبی بریزید، پیاز را اضافه کنید و تفت دهید تا قدری طلائی شود. آن‌گاه سیر و فیله مرغ را بیفزائید و تفت دهید. حالا فلفل سیاه، زردچوبه،‌ چیلی، کاری و زیره را اضافه کنید.

اعظم گلزارمنش

 

مواد لازم برای 6 نفر 

روغن کنجد                           3 قاشق سوپخوری

پیاز قرمز خرد کرده                  1 عدد متوسط

سیر له کرده                         2 حبه

فیلة مرغ خرد کرده                 400 گرم

پودر فلفل سیاه                     1 قاشق چایخوری

زردچوبه                               1 قاشق چایخوری

چیلی قرمز تازه                     1 عدد کوچک

پودر کاری                            یک‌دوم قاشق سوپخوری

پودر زیره                              یک‌چهارم قاشق چایخوری

بادام‌زمینی برشته کرده          یک‌چهارم پیمانه

گشنیز تازه خرد کرده              1 قاشق سوپخوری

زعفران حلکرده                      2 قاشق سوپخوری

برنج آبکش کرده                    4 پیمانه

روش‌ تهیه پلوی اسپایسی 

روغن را در تابه مناسبی بریزید، پیاز را اضافه کنید و روی حرارت اجاق تفت دهید تا قدری طلائی شود.

آن‌گاه سیر و فیله مرغ را بیفزائید و تفت دهید.

حالا فلفل سیاه، زردچوبه،‌ چیلی، کاری و زیره را اضافه کنید و 2 دقیقه دیگر تفت دهید.

سپس بادام‌زمینی، گشنیز و زعفران را افزوده و با برنج آبکش کرده ترکیب نمائید و به مدت 15 دقیقه آن را دم کنید.

اینک به دلخواه در ظرف مناسبی سرو نمائید.

یادآوری

* این پلو را بدون مرغ هم می‌توان تهیه کرد.

منبع: شور و شیرین 

بیشتر بخوانید:

پلو هفت رنگ

سبزی پلو با کیلکای برشته

پلو و خورش بامیه هندی

مانی پلو دامغان

آموزش انواع پلو

شیرین پلوی گیلان

برچسب ها: آشپزی، پلوی معطر، آموزش آشپزی، آشپزباشی، زندگی آنلاین، پلوی اسپایسی، دستور تهیه پلوی اسپایسی، روش تهیه پلوی اسپایسی تعداد بازديد: 96 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این غذا چیست؟

فیلم روز
تصویر روز