نجمه درویش
مواد لازم برای 2 نفر
ساق مرغ بدون پوست 2 عدد
ماست 2 قاشق سوپخوری
زعفران حلکرده 2 قاشق سوپخوری
نمک و فلفل به میزان لازم
برنج 1 پیمانه پر (150 گرم)
زردچوبه یکدوم قاشق چایخوری
پیاز خلالی خرد کرده 2 عدد متوسط
سیر له کرده 2 حبه
فلفل دلمهای رنگی خرد کرده 3 قاشق سوپخوری
قارچ ورقهای خرد کرده 100 گرم
روغن زیتون 1 قاشق سوپخوری
کنسرو نخود فرنگی یکسوم پیمانه
روش تهیه پاپیای مرغ
در ظرف مناسب ساقهای مرغ، ماست، زعفران، نمک و فلفل را مخلوط کنید و بهمدت 2 ساعت در یخچال قرار دهید تا مزه دار شود.
آنگاه تکههای مرغ را به همراه مواد در ظرف نسوزی بچینید و روی آن را با فویل بپوشانید و بمدت 40 دقیقه در فر گرم کرده با دمای 190 درجه سانتیگراد بپزید.
سپس فویل را برداشته و بهمدت 5 - 10 دقیقه اجازه دهید مرغ طلایی شود.
حال برنج را جداگانه با زردچوبه بپزید و آبکش کنید.
اینک در تابه مناسبی پیاز، سیر، فلفل دلمهای و قارچ را با روغن زیتون حدود 4 دقیقه تفت دهید.
آنگاه با برنج مخلوط و در ظرف مناسبی بریزید، رویش را با فویل بپوشانید و بهمدت یک ساعت در فر گرم کرده با دمای 180 درجه سانتیگراد بپزید.
سپس مرغ را به همراه نخودفرنگی روی پاپیای بریزید.
یادآوری
عطر و طعم این غذا به زعفران آن میباشد پس قابل حذف نمیباشد.
منبع: شور و شیرین
بیشتر بخوانید:
مرغ برشته لیموئی
مرغ برشته
كباب مرغ برشته با سس بادام زمینی
مرغ برشته با پوره نخودفرنگی
مرغ برشته انگشتی
كتف مرغ برشته