کیان رنجبر
مواد لازم برای 2 نفر
کره 30 گرم
سیر له کرده 2 حبه
گوجهفرنگی پوست کنده و خرد کرده 4 عدد متوسط
رب گوجهفرنگی یک دوم قاشق سوپخوری
زردچوبه یک دوم قاشق چایخوری
نمک به میزان لازم
فلفل سیاه یکچهارم قاشق چایخوری
تخم مرغ 1 عدد
سبزی معطر گیلانی (خالواش و نعنا) به میزان لازم
روش تهیه خورش گوجه فرنگی گیلانی
نیمی از کره را در تابه مناسبی بریزید، نیمی از سیر را به آن بیفزائید و روی حرارت ملایم اندکی تفت دهید.
آنگاه گوجهفرنگی را بیفزائید و پیوسته هم بزنید.
حالا رب گوجهفرنگی، زردچوبه، نمک و فلفل را اضافه کنید.
سپس باقیمانده سیر را با تخممرغ مخلوط کنید و باقیمانده کره را تفت دهید و به گوجهفرنگی بیفزائید.
اکنون سبزی را درون خورش بریزید پس از یکی دو جوش آن را از روی حرارت بردارید.
منبع: شور و شیرین
بیشتر بخوانید:
خورش مرغ کاری
خورش قلیه مرغ
خورش گلکلم
خورش گردو و اسفناج
خورش مرغ و آناناس
خورش مرغ با آب سیب
خورش غوره بادمجان
خورش قارچ
خورش آق ماش (ارومیه)
خورش ماهی فرانسوی
آموزش پخت انواع خورش سنتی