Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 9 فروردین 1403 - 23:29

28
فروردین
خورش آق ماش (ارومیه)

خورش آق ماش (ارومیه)

گوشت، پياز، نمك و فلفل را مخلوط کنید و خوب ورز دهید. آن‌گاه هربار از گوشت بردارید و به شکل کوفته قل قلی درآورید. حالا کوفته قل قلی ها را یک ساعت در یخچال استراحت دهید.

نجمه درویش

 

مواد لازم برای 4-6 نفر 

گوشت چرخ کرده                      200 گرم

پیاز رنده کرده و آب گرفته            1 عدد متوسط

نمک و فلفل                            به میزان لازم

روغن                                     2 قاشق سوپخوری

پیازرنده کرده و تفت داده            2 قاشق سوپخوری

ماش                                     یک و نیم پیمانه

رب گوجه فرنگی                      1 قاشق سوپخوری

آب                                       به میزان لازم

چوب دارچین                          1 تکه متوسط

آبلیمو                                   1 قاشق چایخوری

زعفران                                 یک قاشق سوپخوری

سیب زمینی سرخ کرده           به میزان دلخواه

روش‌ تهیه خورش آق ماش 

گوشت، پياز، نمك و فلفل را مخلوط کنید و خوب ورز دهید.

آن‌گاه هربار از گوشت به اندازۀ یک گردوی کوچک بردارید و به شکل کوفته قل قلی درآورید.

حالا کوفته قل قلی ها را یک ساعت در یخچال استراحت دهید و بعد در روغن داغ سرخ كنيد و کنار بگذارید.

اکنون در قابلمۀ‌ مناسبی روغن بریزید و پیاز، ماش و رب را در آن تفت دهید.

سپس به میزان کافی آب اضافه نمایید و اجازه دهید ماش نیم پز شود.

آن گاه کوفته قل قلی‌ها و چوب دارچین را اضافه نمایید و  صبر کنید تا خورش بپزد و جا بیفتد.

در اواخر پخت آبلیمو و زعفران را بیفزائید و بعد از چند دقیقه حرارت را خاموش کنید.

حالا خورش را در ظرف مناسبی بکشید و با سیب زمینی سرخکرده بیارائید.

یادآوری

ماش را از شب قبل با آب سرد بشوئید و بخیسانید و چند بار آبش را عوض کنید.

منبع: شور و شیرین 

بیشتر بخوانید:

خورش مرغ کاری

خورش قلیه مرغ

خورش گل‌کلم

خورش گردو و اسفناج

خورش مرغ و آناناس

خورش مرغ با آب سیب

خورش غوره بادمجان

خورش قارچ

خورش ماهی فرانسوی

آموزش پخت انواع خورش سنتی

 

برچسب ها: آشپزی، خورش، آموزش آشپزی، آشپزباشی، زندگی آنلاین، شور و شیرین، خورش آق ماش، غذای ارومیه، آشپزی ارومیه، روش تهیه خورش آق ماش، دستور تهیه خورش آق ماش تعداد بازديد: 648 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این غذا چیست؟

فیلم روز
تصویر روز