Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
شنبه 1 اردیبهشت 1403 - 15:00

8
اردیبهشت
اسپاگتی کربونارا

اسپاگتی کربونارا

اسپاگتی را به مدت 10 دقیقه در آب جوش بریزید تا بپزد. سپس آن را آبکش کنید. حالا بیکن ها را همراه با نمک و فلفل مزه دار کرده، در تابه تفت دهید و کنار بگذارید.

کیان رنجبر

 

مواد لازم برای 4 نفر 

اسپاگتی                          300 گرم

بیکن خرد کرده                   150 گرم

نمک و فلفل سیاه               به میزان لازم

روغن زیتون                       به میزان لازم

شیر                                50 میلی لیتر

خامه                               100 میلی لیتر

زردۀ تخم مرغ                    1 عدد 

روش‌ تهیه 

اسپاگتی را به مدت 10 دقیقه در آب جوش بریزید تا بپزد.

سپس آن را آبکش کنید.

حالا بیکن ها را همراه با نمک و فلفل مزه دار کرده، در تابه تفت دهید و کنار بگذارید.

اینک پاستا را در تابۀ مناسبی بریزید و با اندکی روغن زیتون گرم کنید.

بعد مخلوط شیر و خامه را به آن بیفزائید و خوب هم بزنید.

در آخر بیکن را بیفزائید و وسط پاستا یک حفره ایجاد کرده و زرده تخم مرغ را در حفره بگذارید و اجازه دهید تا زرده اندکی خودش را بگیرد و عسلی شود.

منبع: شور و شیرین

بیشتر بخوانید:

اسپاگتی با سس بلونیز

فریتاتای اسپاگتی و شوید

اسپاگتی با سس میگو

اسپاگتی دریایی در سبد کدو

اسپاگتی سیسیلی

 

برچسب ها: اسپاگتی، آشپزی، آموزش آشپزی، آشپزباشی، روش تهیه اسپاگتی، زندگی آنلاین، اسپاگتی کربونارا، دستور تهیه اسپاگتی تعداد بازديد: 506 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این غذا چیست؟

فیلم روز
تصویر روز