Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 2 آذر 1403 - 10:26

5
خرداد
اسپاگتی سیسیلی

اسپاگتی سیسیلی

روش تهیه اسپاگتی سیسیلی

منیژه غفوری

 

 

 

 

مواد لازم برای 6 نفر

بادمجان دلمه‌ای                           3 عدد درشت

روغن مخصوص سرخ كردن             حدود 250میلی لیتر (1 پیمانه)

گوشت چرخكرده                          500 گرم

پیاز خرد كرده                              1 عدد

سیر له كرده                              2 حبه

كنسرو گوجه فرنگی خرد كرده      1 قوطی 400 گرمی

اُرگانو                                       یك دوم قاشق چایخوری

رب گوجه فرنگی                       2 قاشق سوپخوری

نمك وفلفل                              به میزان لازم

اسپاگتی                                 250 گرم

نخود فرنگی پخته                     250 گرم

پنیر چدار رنده كرده                   90 گرم

پنیر پارمسان رنده كرده             90 گرم

خرده نان                                 4 قاشق سوپخوری

جعفری خرد كرده برای تزئین      به میزان لازم

 روش تهیه اسپاگتی سیسیلی

بادمجان‌ها را بشوئید و با پوست به عرض 3 میلیمتر ببرید. آن‌گاه روغن را در تابه مناسبی بریزید و حلقه‌های بادمجان را به صورت یك لایه در تابه بچینید و سرخ كنید. سپس بادمجان‌ها را روی هوله كاغذی آشپزخانه بگذارید تا روغن اضافیشان گرفته شود. حالا  گوشت، پیاز، سیر، گوجه‌فرنگی، ارگانو، رب گوجه‌فرنگی، نمك و فلفل را به آن بیفزائید.

اكنون سس فراهم كرده را 20 -30 دقیقه، بجوشانید تا اندكی غلیظ شود. اینك اسپاگتی را در آب جوش دارای نمك و اندكی روغن، بپزید و همینكه نرم شد، آن را در صافی بریزید. آن‌گاه اسپاگتی، نخود فرنگی و هر دو پنیر‌ را به سس گوشت بیفزائید و مخلوط كنید.

سپس قالب عمیق 23 سانتیمتری را چرب كنید، نیمی از خرده نان را به دیواره‌ها و كف قالب بپاشید و كف و دیواره‌های قالب را با حلقه‌های بادمجان بپوشانید. به گونه‌ای كه لبه‌ بادمجان‌ها روی هم قرار گیرند. حالا اسپاگتی را درون قالب، روی بادمجان‌‌ها بریزید و اندكی با پشت قاشق، فشار دهید.

اكنون روی اسپاگتی را نیز با باقیمانده بادمجان بپوشانید و باقیمانده‌ خرده نان را رویش بپاشید. آن‌گاه قالب را در فر گرم كرده با دمای 180 درجه سانتیگراد قرار دهید و اسپاگتی را به مدت تقریبی 25-30 دقیقه، بپزید. سپس قالب را از فر درآورید و پس از 5 دقیقه، اسپاگتی را از قالب جدا كنید و با جعفری بیارائید.

 

برچسب ها: اسپاگتی، اسپاگتی سیسیلی، تهیه اسپاگتی سیسیلی، آموزش اسپاگتی سیسیلی، روش تهیه اسپاگتی، آشپزی با اسپاگتی، مواد لازم اسپاگتی تعداد بازديد: 799 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز