مرضیه مرشدی
مواد لازم برای 4 نفر
روغن زیتون 3 قاشق سوپخوری
میگوی ریز 500 گرم
پیاز ورقهای خرد كرده 1 عدد متوسط
اسپاگتی بسیار نازك 150 گرم
تخممرغ همزده 6 عدد
خامه سهچهارم پیمانه (180 میلیلیتر)
شوید خرد كرده 1 قاشق سوپخوری
زیتون حلقهای خرد كرده یكچهارم پیمانه (40 گرم)
فلفل سیاه یكچهارم قاشق چایخوری
ماست خامهای سهچهارم پیمانه (180 میلیلیتر)
فلفل سبز خرد كرده 1 قاشق سوپخوری
روش تهیه فریتاتای اسپاگتی و شوید
یك قالب گرد با قطر 28 سانتیمتر را چرب كنید و كف آن را با كاغذ روغنی بپوشانید. سپس در تابه مناسبی روغن بریزید و چند ثانیه میگوها را در آن تفت دهید. اینك میگوها را از روغن جدا سازید و پیاز را در همان تابه تفت دهید.
اكنون اسپاگتی را در قابلمه مناسبی با آب و كمی نمك بپزید و آبكش كنید. سپس در كاسه مناسبی تخممرغها، خامه، میگو، پیاز و اسپاگتی را با هم مخلوط كنید. آنگاه شوید، زیتون و فلفل سیاه را به آن بیفزائید و مخلوط نمائید و در قالب بریزید. فریتاتا را به مدت تقریبی 30 دقیقه در فر گرم شده با دمای 180 درجه سانتیگراد بپزید. فریتاتا را با مخلوط ماست خامهای و فلفل سبز خرد كرده میل نمائید.