Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 14 اردیبهشت 1403 - 18:09

26
مهر
فریتاتای اسپاگتی و شوید

فریتاتای اسپاگتی و شوید

یك قالب گرد با قطر 28 سانتیمتر را چرب كنید و كف آن را با كاغذ روغنی بپوشانید. سپس در تابه مناسبی روغن بریزید و چند ثانیه میگوها را در آن تفت دهید. اینك میگوها را از روغن جدا سازید و پیاز را در همان تابه تفت دهید.

مرضیه مرشدی

 

 

مواد لازم برای 4 نفر

روغن زیتون                   3 قاشق سوپخوری

میگوی ریز                    500 گرم

پیاز ورقه‌ای خرد كرده     1 عدد متوسط

اسپاگتی بسیار نازك     150 گرم

تخم‌مرغ همزده            6 عدد

خامه                          سه‌چهارم پیمانه  (180 میلی‌لیتر)

شوید خرد كرده            1 قاشق سوپخوری

زیتون حلقه‌ای خرد كرده یك‌چهارم پیمانه (40 گرم)

فلفل سیاه                 یك‌چهارم قاشق چایخوری

ماست خامه‌ای          سه‌چهارم پیمانه (180 میلی‌لیتر)

فلفل سبز خرد كرده    1 قاشق سوپخوری

 روش تهیه فریتاتای اسپاگتی و شوید

یك قالب گرد با قطر 28 سانتیمتر را چرب كنید و كف آن را با كاغذ روغنی بپوشانید. سپس در تابه مناسبی روغن بریزید و چند ثانیه میگوها را در آن تفت دهید. اینك میگوها را از روغن جدا سازید و پیاز را در همان تابه تفت دهید.

اكنون اسپاگتی را در قابلمه مناسبی با آب و كمی نمك بپزید و آبكش كنید. سپس در كاسه مناسبی تخم‌مرغ‌ها، خامه، میگو، پیاز و اسپاگتی را با هم مخلوط كنید. آن‌گاه شوید، ‌زیتون و فلفل سیاه را به آن بیفزائید و مخلوط نمائید و در قالب بریزید. فریتاتا را به مدت تقریبی 30 دقیقه در فر گرم شده با دمای 180 درجه سانتیگراد بپزید. فریتاتا را با مخلوط ماست خامه‌ای و فلفل سبز خرد كرده میل نمائید.

 

برچسب ها: تهیه فریتاتای، فریتاتای اسپاگتی، فریتاتای شوید، آموزش فریتاتای شوید، مواد لازم فریتاتای شوید، آشپزی با شوید، روش تهیه فریتاتای اسپاگتی تعداد بازديد: 538 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز