اعظم گلزارمنش
مواد لازم برای 4 نفر
اسپاگتی 250 گرم
كدو تنبل (حلوائی) 4 عدد كوچك
میگوی پاك كرده 16 عدد متوسط
روغن زیتون 2 قاشق چایخوری
سیر له كرده 4 حبه
جوز هندی رنده كرده یكهشتم قاشق چایخوری
خامه 250 میلیلیتر (1 پیمانه)
سس ماهی (fish sauce) 1 قاشق سوپخوری
سس فلفل تند 1 قاشق چایخوری
گشنیز خرد كرده 3 قاشق سوپخوری
آبلیمو 2 قاشق سوپخوری
كنسرو ماهی تن 1 قوطی
روش تهیه اسپاگتیدریائی در سبد كدو
ابتدا در قابلمه مناسبی آب را بجوشانید. آنگاه نمك و اسپاگتی را بیفزائید تا بپزد و نرم شود. اسپاگتی را در آبكش بریزید. سپس قسمت سر كدوها را برش بزنید و داخل كدو را خالی كنید. حالا هر كدو را در كاغذ آلومینیوم بپیچید و در فر گرم شده با دمای 175 درجه سانتیگراد به مدت 45 دقیقه بپزید.
حال در قابلمه مناسبی تا نیمه آب بریزید و روی حرارت بجوشانید، یك قاشق سوپخوری نمك در آب بریزید و میگوها را به مدت 1 دقیقه بجوشانید و در صافی بریزید اینك روغن زیتون را در تابه مناسبی بریزید و سیر را بیفزائید، 30 ثانیه آن را تفت دهید، آنگاه جوز هندی، خامه، سس ماهی، سس فلفل تند، گشنیز و آبلیمو را اضافه كنید و از روی اجاق بردارید.
اكنون روغن ماهی تن را جدا سازید و به همراه میگو و پاستا به مواد فراهم كرده بیفزائید و مخلوط كنید. سپس این تركیب را بین كدوها تقسیم كنید.