نجمه درویش
مواد لازم برای 4-6 نفر
گوشت چرخ کرده 200 گرم
پیاز رنده کرده و آب گرفته 1 عدد متوسط
نمک و فلفل به میزان لازم
روغن 2 قاشق سوپخوری
پیازرنده کرده و تفت داده 2 قاشق سوپخوری
ماش یک و نیم پیمانه
رب گوجه فرنگی 1 قاشق سوپخوری
آب به میزان لازم
چوب دارچین 1 تکه متوسط
آبلیمو 1 قاشق چایخوری
زعفران یک قاشق سوپخوری
سیب زمینی سرخ کرده به میزان دلخواه
روش تهیه خورش آق ماش
گوشت، پياز، نمك و فلفل را مخلوط کنید و خوب ورز دهید.
آنگاه هربار از گوشت به اندازۀ یک گردوی کوچک بردارید و به شکل کوفته قل قلی درآورید.
حالا کوفته قل قلی ها را یک ساعت در یخچال استراحت دهید و بعد در روغن داغ سرخ كنيد و کنار بگذارید.
اکنون در قابلمۀ مناسبی روغن بریزید و پیاز، ماش و رب را در آن تفت دهید.
سپس به میزان کافی آب اضافه نمایید و اجازه دهید ماش نیم پز شود.
آن گاه کوفته قل قلیها و چوب دارچین را اضافه نمایید و صبر کنید تا خورش بپزد و جا بیفتد.
در اواخر پخت آبلیمو و زعفران را بیفزائید و بعد از چند دقیقه حرارت را خاموش کنید.
حالا خورش را در ظرف مناسبی بکشید و با سیب زمینی سرخکرده بیارائید.
یادآوری
ماش را از شب قبل با آب سرد بشوئید و بخیسانید و چند بار آبش را عوض کنید.
منبع: شور و شیرین
بیشتر بخوانید:
خورش مرغ کاری
خورش قلیه مرغ
خورش گلکلم
خورش گردو و اسفناج
خورش مرغ و آناناس
خورش مرغ با آب سیب
خورش غوره بادمجان
خورش قارچ
خورش ماهی فرانسوی
آموزش پخت انواع خورش سنتی