Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 7 اردیبهشت 1403 - 08:26

19
اردیبهشت
نان بربری

نان بربری

آب، شكر و مایه‌خمیر را در ظرفی بریزید، روی آن را درپوش بگذارید و 5 دقیقه در جای نسبتاً گرم قرار دهید تا مایه‌خمیر فعال شود.

مواد لازم :

آب ولرم.......... 1 پیمانه

شكر.......... 1 قاشق سوپخوری

مایه‌ی خمیر.......... 8 گرم

آرد.......... 500 گرم

نمك.......... 1قاشق چایخوری

بهبود دهنده.......... یك‌دوم قاشق چایخوری

روغن مایع.......... 2 قاشق سوپخوری

کنجد........ به میزان لازم

 

بیشتر بخوانید:

طرز تهیه‌ نان بربری خانگی؛ در روزهای قرنطینه

مواد لازم برای تهیه‌ی رویه :

آرد.......... 1 قاشق سوپخوری

آب......... 50 میلی‌لیتر

 

بیشتر بخوانید:

طرز تهیه نان لواش خانگی؛ برای روز‌های قرنطینه

نان زیره و سیاه دانه ؛ یک نان خوش عطر و بو

پخت نان بربری در خانه ؛ نان محبوب ایرانی ها

 

 

طرز تهیه :

آب، شكر و مایه‌خمیر را در ظرفی بریزید، روی آن را درپوش بگذارید و 5 دقیقه در جای نسبتاً گرم قرار دهید تا مایه‌خمیر فعال شود.

 در یك ظرف دیگر، آرد، نمك، بهبوددهنده و روغن مایع را بریزید و مایه‌‌خمیر عمل‌آمده را به آن بیفزائید تا خمیر نرمی به دست آید و به دست نچسبد.

 حالا خمیر را به مدت 10 تا 15 دقیقه ورز دهید، در كاسه‌ی چربكرده‌ای بگذارید، روی خمیر را بپوشانید و به مدت 1 ساعت استراحت دهید تا حجم آن دو برابر شود.

 حالا خمیر را در سطح آرد پاشیده بگذارید و آن را به شكل بیضی و به ضخامت نیم سانتیمتر باز كنید.

 سپس روی سینی چرب‌كرده بگذارید و با انگشت، روی آن را شكل دهید. اكنون روی خمیر را بپوشانید و به مدت 20 دقیقه كنار بگذارید.

 بعد رویه‌ی خمیر را بمالید و كنجد بپاشید. آن‌گاه در فر (تاون) گرم‌شده با دمای 200 درجه‌ی سانتیگراد، به مدت 30 دقیقه بپزید.

 

روش تهیه‌ی رویه:

 آرد را در آب جوشیده بریزید تا به حالت فرنی و ژله‌ای درآید.

 

منبع : شور و شیرین

برچسب ها: نان، نان بربری، بربری، نان بربری خانگی، طرز تهیه نان بربری تعداد بازديد: 421 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز