Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 1 آذر 1403 - 23:36

12
خرداد
نان زیره و سیاه دانه ؛ یک نان خوش عطر و بو

نان زیره و سیاه دانه ؛ یک نان خوش عطر و بو

اگر قصد تهیه نان زیره و سیاه‌دانه خوشمزه را دارید به شما پیشنهاد می‌شود که دستور پخت آن را با دقت مطالعه کنید. نان زیره و سیاه‌دانه به دلیل داشتن دو چاشنی مفید زیره و سیاه‌دانه، علاوه‌بر طعم متفاوت، دارای ارزش غذایی و درمانی نیز می‌باشد.

 نان زیره و سیاه‌دانه به دلیل داشتن دو چاشنی مفید زیره و سیاه‌دانه، علاوه‌بر طعم متفاوت، دارای ارزش غذایی و درمانی نیز می‌باشد. زیره و سیاه‌دانه از ادویه‌هایی هستند که در خاورمیانه در انواع غذا‌ها استفاده شده و به شدت نیز طرفدار دارند.

این نان را به راحتی می‌توان آماده کرد و به همراه غذا‌ها یا به تنهایی بعنوان وعده کامل میل کرد. اگر قصد تهیه این نان خوشمزه را دارید به شما پیشنهاد می‌شود که دستور پخت آن را با دقت مطالعه کنید.

مواد لازم:

آرد گندم سبوس‌دار: ۱۲۰ گرم

سبزی‌های معطر خشک: ۱/۲ قاشق چای‌خوری

بیکینگ پودر: ۱/۲ قاشق چای‌خوری

روغن آفتابگردان یا هسته انگور: ۲ قاشق غذاخوری

ماست ۲.۵ درصد چربی: ۱۰۰ گرم

زیره و سیاه‌دانه: ۱ قاشق غذاخوری

مراحل پخت:

۱. آرد را با بیکینگ‌پودر و سبزی‌های معطر مخلوط کنید.

۲. سپس روغن آفتابگردان یا هسته انگور و ماست را به آرد اضافه کنید. آن‌ها را با هم هم بزنید تا صاف و یک‌دست شوند.

۳. خمیر را به ۱۵ قسمت مساوی تقسیم کنید. هر قسمت را به صورت نان‌های کوچک ۱۰ سانتی‌متری و مربع شکل باز کنید.

۴. زیره و سیاه‌دانه را روی سطح صافی مانند سینی بریزید و نان‌ها را در داخل آن‌ها غلت دهید. سپس خمیر‌ها را به مدت یک ساعت در یخچال بگذارید.

۵. بعد از گذشت یک ساعت کف سینی را چرب کنید و با دمای ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد نان‌ها را درون فر قرار دهید. به مدت ۲۰ دقیقه اجازه دهید تا پخته شوند.

۶. بعد از پخت، نان‌ها را از فر بیرون بیاورید و اجازه دهید تا خنک شوند.

۷. بعد از خنک شدن می‌توانید آن‌ها را سرو کنید.

 

منبع: غذالند

بیشتر بخوانید:

نان شیرمال سنتی ؛ یک نان سبک و خوشمزه برای افطار

طرز تهیه نان نارگیلی؛ ساده و خوشمزه

طرز تهیه نان کروسان به ۲ روش ساده

برچسب ها: نان زیره، آموزش شیرینی پزی، آموزش آشپزی، دستور پخت انواع نان، نان رژیمی، پخت نان بدون فر، نان محلی، نان زیره و سیاه دانه تعداد بازديد: 740 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز