Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 2 آذر 1403 - 00:02

19
اسفند
طرز تهیه نان لواش خانگی؛ برای روز‌های قرنطینه

طرز تهیه نان لواش خانگی؛ برای روز‌های قرنطینه

ویروس کرونا وسواسی به جانمان انداخته که حاضریم نان را هم با اسپری الکل ضدعفونی کنیم؛ مبادا آلوده شده باشد.

 ویروس کرونا وسواسی به جانمان انداخته که حاضریم نان را هم با اسپری الکل ضدعفونی کنیم؛ مبادا آلوده شده باشد. هرچند این وسواس ممکن است در آینده اذیتمان کند، ولی در شرایط فعلی باید به همین شکل سر کنیم و در خانه بمانیم تا این ویروس شرش را کم کند. این روز‌های بیکاری و قرنطینه فرصت خوبی است چیز‌هایی را تجربه کنیم که قبل از این حتی به آن فکر هم نمی‌کردیم. پخت نان یکی از این تجربه‌هاست که به راحتی می‌شود در خانه درست کرد.

مواد لازم:

آرد: ۲ پیمانه تقریبا
آب: ۳/۴ پیمانه
نمک: نوک قاشق چای خوری
روغن: ۴ قاشق غذا خوری
بیکینگ پودر: یک قاشق چای خوری

طرز تهیه نان لواش در خانه؛ در روز‌های قرنطینه دست به کار شویم

 

بیشتر بخوانید:

نان زیره و سیاه دانه ؛ یک نان خوش عطر و بو

پخت نان بربری در خانه ؛ نان محبوب ایرانی ها

نان تافتون را در منزل بپزید!

 

 

طرز تهیه و دستور پخت:

۱. همه مواد خشک را اضافه می‌کنیم، وسط مواد خشک را گود می‌کنیم و روغن اضافه می‌کنیم، بعد آب ولرم را اضافه می‌کنیم و خوب مخلوط می‌کنیم تا خمیر یک دست شود. خمیر باید نرم و لطیف باشد؛ اگر آرد زیاد باشه یا آب کم، خمیر سفت می‌شود و در نتیجه نان‌ها خشک می‌شود. اگر دیدید خمیر چسبناک هست کم کم به آن آرد اضافه کنید تا وقتی که دیگه چسبناک نباشد.

۲. حدود ۳۰ دقیقه روی آن یک پارچه نم‌دار می‌اندازیم تا خمیر به اصطلاح ور بیاید. بعد از۳۰ دقیقه از خمیر گلوله‌های اندازه نارنگی برمی‌داریم و کنار می‌گذاریم.

۳. سطح کار را آرد می‌پاشیم و با کمک وردنه گلوله‌ها را باز می‌کنیم. تا جایی که می‌توانید خمیر را با وردنه نازک کنید.

۴. ماهیتابه تفلون یا چدن را داغ کنید و خمیر را بپزید؛ البته بدون روغن.

۵. ماهیتابه باید داغ شود و بعد حرارت را روی متوسط بگذارید. بعد از چند دقیقه می‌بینید که خمیر شروع به زدن حباب‌های ریز و درشت می‌کند.

۶. وقتی یک طرف خمیر کمی قهوه‌ای شد و خال‌های قهوه‌ای به خودش گرفت طرف دیگر خمیر را برگردانید تا طرف دیگر نان هم بپزد.

۷. بلافاصله بعد از پخت و خنک شدن نان‌ها، آن‌ها را داخل جای نانی بگذارید تا خشک نشود.

منبع: ایرنا

برچسب ها: نان، نان لواش، نان خانگی، کرونا ویروس، ویروس کرونا، قرنطینه، طرز تهیه نان لواش خانگی تعداد بازديد: 813 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز