تحریریه زندگی آنلاین :
مواد لازم
آردیک و نیم پیمانه
بیکینگپودریک دوم قاشق چایخوری
شکر1 قاشق سوپخوری
تخممرغ3 عدد
شیر1 پیمانه
کره آبکرده50 گرم
وانیل (در صورت تمایل)یک هشتم قاشق چایخوری
عسل برای سرو
مربای آلبالوی شهد گرفته و بدون هسته برای سرو
بیشتر بخوانید:
بیسکویت مناسب دندان درآوردن کودک
سوپ کدو حلوایی و سیب
سیب زمینی زنجبیلی
در کاسه بزرگی، آرد، بیکینگپودر و شکر را با هم مخلوط کنید. آنگاه در ظرف بزرگی، شیر، کره، وانیل و تخم مرغ را با همزن بزنید. سپس مخلوط شیر را در مرکز مواد خشک بریزید و مخلوط کنید تا مایه غلیظ و یکدستی حاصل شود. حالا تابهای را روی حرارت متوسط قرار دهید. با قاشق از مخلوط در تابه بریزید، قدری چرب کنید و پنکیکها را 1 تا 2 دقیقه بپزید تا حبابهای سطح آن از بین برود و زیر آنها طلایی شود. اینک پنکیکها را برگردانید و طرف دیگر را هم 1 دقیقه بپزید. اکنون روی پنکیکها عسل و مربا بریزید