تحریریه زندگی آنلاین - گروه کودک
2 تا 3 سال
مواد لازم
سیبزمینی پوست گرفته و خرد کرده 4 عدد متوسط
روغن زیتون 2 قاشق سوپخوری
پیاز خرد کرده 1 عدد متوسط
فلفل خرد کرده 1 عدد
زنجبیل تازه رنده کرده 1 قاشق سوپخوری
زردچوبه یکچهارم قاشق چایخوری
آب 60 میلیلیتر
پودر سیر یکچهارم قاشق چایخوری
فلفل یکهشتم قاشق چایخوری
گشنیز تازه خرد کرده 2 قاشق سوپخوری
روش تهیه سیب زمینی زنجبیلی
سیبزمینیها را در قابلمه بزرگی بریزید، آب بیفزایید، در ظرف را بگذارید و به جوش بیاورید.
آنگاه حرارت را کم کنید و 8 تا 12 دقیقه بپزید.
در این هنگام روغن را در تابه بزرگی بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید.
سپس پیاز، فلفل و زنجبیل را بیفزایید و 3 تا 4 دقیقه تفت دهید تا پیاز نرم و طلایی رنگ شود.
حالا زردچوبه و سپس آب را اضافه کنید.
اینک حرارت را کم کنید، سیبزمینی، پودر سیر و فلفل را اضافه کنید، در ظرف را بگذارید و 4 تا 6 دقیقه دیگر بپزید و رویش را با گشنیز تزیین کنید.
حالا خوراک را در ظرف مناسبی بکشید.
بیشتر بخوانید:
رول سیب زمینی گوشتی
گراتن سیب زمینی و بادمجان
کوکوی کدو سبز و سیب زمینی