Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
چهارشنبه 19 اردیبهشت 1403 - 15:18

6
آذر
سیب زمینی زنجبیلی

سیب زمینی زنجبیلی

سیب‌زمینی‌ها را در قابلمه بزرگی بریزید، آب بیفزایید، در ظرف را بگذارید و به جوش بیاورید. آنگاه حرارت را کم کنید و 8 تا 12 دقیقه بپزید. در این هنگام روغن را در تابه بزرگی بریزید.

تحریریه زندگی آنلاین - گروه کودک

 

2 تا 3 سال

مواد لازم

سیب‌زمینی پوست گرفته و خرد کرده       4 عدد متوسط

روغن زیتون                                        2 قاشق سوپخوری

پیاز خرد کرده                                      1 عدد متوسط

فلفل خرد کرده                                   1 عدد

زنجبیل تازه رنده کرده                            1 قاشق سوپخوری

زردچوبه                                            یک‌چهارم قاشق چایخوری

آب                                                   60 میلی‌لیتر

پودر سیر                                           یک‌چهارم قاشق چایخوری

فلفل                                                یک‌هشتم قاشق چایخوری

گشنیز تازه خرد کرده                           2 قاشق سوپخوری

روش تهیه سیب زمینی زنجبیلی

سیب‌زمینی‌ها را در قابلمه بزرگی بریزید، آب بیفزایید، در ظرف را بگذارید و به جوش بیاورید.

آنگاه حرارت را کم کنید و 8 تا 12 دقیقه بپزید.

در این هنگام روغن را در تابه بزرگی بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید.

سپس پیاز، فلفل و زنجبیل را بیفزایید و 3 تا 4 دقیقه تفت دهید تا پیاز نرم و طلایی رنگ شود.

حالا زردچوبه و سپس آب را اضافه کنید.

اینک حرارت را کم کنید،‌ سیب‌زمینی،‌ پودر سیر و فلفل را اضافه کنید، در ظرف را بگذارید و 4 تا 6 دقیقه دیگر بپزید و رویش را با گشنیز تزیین کنید.

حالا خوراک را در ظرف مناسبی بکشید.

بیشتر بخوانید:

رول سیب زمینی گوشتی

گراتن سیب زمینی و بادمجان

کوکوی کدو سبز و سیب زمینی

 

برچسب ها: آشپزی با سیب زمینی، زندگی آنلاین، ماهنامه کودک سالم، سیب زمینی زنجبیلی، روش تهیه سیب زمینی زنجبیلی تعداد بازديد: 724 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این غذا چیست؟

فیلم روز
تصویر روز