Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 2 آذر 1403 - 07:15

20
دی
اشتباهات رایج در شستن مرغ

اشتباهات رایج در شستن مرغ

حدود 60 درصد از مرغ ها حاوی کامپیلوباکتر هستند، متاسفانه یکی از اشتباهات رایجی که می تواند مشکل ساز شود همین شستن مرغ های خام قبل از پخت و پز است.

اکثر مردم مرغ را قبل از پختن می شویند. در زمان شستن مرغ بسیار مراقب باشید تا این اشتباه بزرگ را مرتکب نشوید. شاید شما هم خودتان را یک فرد کاملا تمیز و پاکیزه بدانید، و واقعا هم قواعد بهداشتی مختلف را در طول روز رعایت کنید. با این حال، اشتباهات رایجی در زمینه بهداشت غذایی وجود دارند که سلامت غذاها را به خطر می اندازند و می توانند مشکلات مختلفی را برای بسیاری از افراد به وجود بیاورند. در ادامه با 5 مورد از این اشتباهات رایج آشنا می شویم:

اگر طعم و بوی غذا جذاب به نظر برسد، شروع به خوردن می کنید

این طرز فکر، یکی از خطرناک ترین رفتارها و بدترین اشتباهات در زمینه بهداشت غذایی است. بسیاری از افراد فکر می کنند که اگر بوی خوبی از غذا بلند شود و غذا طعم خوبی به خودش بگیرد، دیگر هیچ پاتوژن خطرناکی در ماده غذایی وجود ندارد و می توانند شروع به خوردن غذا کنند. با این حال، متخصصان ایمنی مواد غذایی می گویند که چنین تصوراتی نمی توانند از شاخص های بهداشت غذایی باشند. باکتری های مضر می توانند هنوز روی غذا وجود داشته باشند، حتی اگر هیچ مشکل خاصی در ظاهر غذا به چشم نخورد یا بوی بدی از غذا بلند نشود.

فقط از یک انبر برای کباب پزی یا کار با باربیکیو استفاده می کنید

افرادی که تا حدود زیادی به اصول بهداشتی موقع کباب کردن مواد غذایی دقت می کنند، معمولا یک دغدغه واضح دارند:گوشت ها حالت سوخته پیدا نکنند و برگرها نیز کاملا مغزپخت شوند. با این حال، مشکل مهم دیگری هم وجود دارد که غالبا نادیده گرفته می شود. اگر فقط از یک انبر برای جابه جایی انواع مواد غذایی خام و بعضا زغال استفاده کنید، شانس انتقال آلودگی را بین مواد غذایی افزایش می دهید و خطر ابتلا به مسمومیت غذایی را بیشتر می کنید.

 مواد غذایی خام را از غذاهای آماده جدا نمی کنید

وقتی که گوشت خام با غذاهای آماده مصرف تماس پیدا می کند، خطر ابتلا به مسمومیت غذایی شدیدا بالا می رود. مراکز فروش غذا با این قاعده آشنایی دارند، اما مردم عادی که خودشان اقدام به تهیه انواع کباب ها می کنند، این قاعده مهم را نمی دانند یا آن را بی اهمیت تلقی می کنند. بنابراین، همواره مواد غذایی خام را از غذاهای آماده مصرف جدا کنید و این قاعده را در مصرف گوشت های کبابی جدی بگیرید.

 مرغ های خام را می شویید

حدود 60 درصد از مرغ هایی که به فروش می روند، حاوی کامپیلوباکتر هستند. با این حال، باکتری کامپیلوباکتر به واسطه تماس با حرارت زیاد در فرآیند پخت وپز از بین می رود. متاسفانه، یکی از اشتباهات رایجی که می تواند مشکل ساز شود، همین شستن مرغ های خام قبل از پخت وپز است. دلیلش هم این است که همراه با شستن مرغ خام، کامپیلوباکتر می تواند به قسمت های مختلف آشپزخانه منتقل شود. برای پیشگیری از انتشار آلودگی پس از شستن مرغ، حتما از تخته، چاقو و دستکش جداگانه برای این کار کمک بگیرید و وسایل مخصوص پاک کردن و شستن مرغ را پس از اتمام کار، به خوبی بشویید.

راه دادن حیوانات خانگی به آشپزخانه

این اتفاق در زندگی افرادی که صاحب حیوان خانگی هستند، غیرعادی نیست، اما متخصصان همواره تاکید می کنند که حضور حیوان خانگی در آشپزخانه واقعا خطرناک است و می تواند خطر انتقال پاتوژن ها به مواد غذایی را افزایش بدهد.

 

بیشتر بخوانید:

ترفندهایی برای جلوگیری از سیاه شدن موز

چه کار کنیم مربایمان شکرک نزند؟!

چگونه پودر سوخاری خانگی درست کنیم ؟

گرفتن تلخی بادمجان با چند روش جدید

برچسب ها: زندگی آنلاین، فریزری کردن مرغ، شست وشوی مرغ، راه های گرفتن بوی مرغ، روش های پخت گوشت مرغ، ترفندهای نگهداری از گوشت مرغ، چرا نباید گوشت مرغ را بشوریم؟ تعداد بازديد: 591 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز