Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 31 فروردین 1403 - 03:15

27
آذر
چگونه پودر سوخاری خانگی درست کنیم ؟

چگونه پودر سوخاری خانگی درست کنیم ؟

پودر سوخاری یکی از پرکاربردترین پودرها در آشپزی است. پودر سوخاری را می توانید برای سرخ کردن مرغ، ماهی، کتلت و بسیاری از غذاهای سرخ کردنی درست کنید. پس به جای خرید پور سوخاری حاضری می توانید با دستور زیر آن را در منزل تان به راحتی درست کنید.

 مواد لازم برای تهیه پودر سوخاری خانگی

پفک نمکی رنگ نارنجی : 1بسته

پودر سیر،بیکینگ پودر : به میزان دلخواه

نان باگت : 2 عدد

نمک، پودر آویشن و زرد چوبه : به مقدار لازم

طرز تهیه پودر سوخاری خانگی

نان باگت را باز کرده و با آب کمی آن را نمدار می کنیم که خمیر نشود.

سپس نمک، آویشن، زرد چوبه و پودر سیر را روی آن پاشیده و می گذاریم تا خشک شود.

بعد از خشک شدن نان باگت را به همراه بیکینگ پودر و پفک پودر می کنیم.

درصورت تمایل می توانید آرد هم به آن اضافه کنید.

این پودر برای ماهی، مرغ، قارچ و کتلت و ... مناسب است.

فقط باید توجه داشت که تاریخ انقضای این پودر به تاریخ پفک بستگی دارد و اگر به آن پفک را اضافه نکنید ماندگاری بسیار بالایی دارد.

برچسب ها: آشپزی، نکات خانه داری، آرد سوخاری، میگو سوخاری، مرغ سوخاری، زندگی آنلاین، پودر سوخاری، ترفندهای آشپزی، ماهی سوخاری، گریل کردن گوشت، دستچخت، پودر سوخاری خانگی، درست کردن پودر سوخاری خانگی، چگونه مرغ را سوخاری کنیم، درست کردن پودر سوخاری نارنجی، سوخاری کردن انواع گوشت تعداد بازديد: 812 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز