Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 2 آذر 1403 - 10:15

21
شهریور
سالاد پاستای پروانه ای

سالاد پاستای پروانه ای

پاستا را بپزید و آبكش كنید. گوجه‌فرنگی و پنیر را به شكل حلقه‌ای ببرید. طالبی را پوست بگیرید و هسته‌ی آن را درآورید.

بهناز بهنام


موادلازم سالاد پاستای پروانه ای

برای 4-6 نفر 

پاستای پروانه‌ای شكل     175 گرم
گوجه‌فرنگی متوسط     6 عدد
پنیر موزارلا     225 گرم
طالبی بزرگ     یك عدد
برگ ریحان ساطوری     دو قاشق سوپخوری
چلغوز (دانه‌ی درخت صنوبر)     دو قاشق سوپخوری

 

مواد لازم سس

روغن زیتون     6 قاشق سوپخوری
سركه     2 قاشق سوپخوری
سركه‌ی بالزامیك     یك قاشق سوپخوری
شكر     یك پینچ
نمك و فلفل سیاه     به میزان لازم

 

روش تهیه سالاد پاستای پروانه ای

پاستا را بپزید و آبكش كنید. گوجه‌فرنگی و پنیر را به شكل حلقه‌ای ببرید. طالبی را پوست بگیرید و هسته‌ی آن را درآورید و از درازا برش‌های نازك بزنید. تمام مواد سس را با هم مخلوط كنید.
در ظرف موردنظر از برش گوجه‌فرنگی شروع كنید. آن‌گاه یك حلقه پنیر و بعد یك برش طالبی، یك دور كامل بچینید. پاستا را با نصف سس مخلوط كنید و در مركز ظرف بریزید و رویش ریحان ساطوری و دانه‌ی صنوبر بپاشید. بقیه‌ی سس را روی حلقه‌های پنیر و گوجه بریزید.

* در صورتی كه دانه‌ی صنوبر در دسترس نبود، از گردوی خرد كرده استفاده كنید.
* به جای سركه‌ی بالزامیك می‌توانید از یك قاشق سكنجبین استفاده كنید.

 

برچسب ها: سالاد پاستای پروانه ای، سالاد پاستا، مواد لازم سالاد پاستا، روش تهیه سالاد پاستا، آشپزی با پاستا تعداد بازديد: 1782 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز