بهناز بهنام
موادلازم سالاد پاستای پروانه ای
برای 4-6 نفر
پاستای پروانهای شكل 175 گرم
گوجهفرنگی متوسط 6 عدد
پنیر موزارلا 225 گرم
طالبی بزرگ یك عدد
برگ ریحان ساطوری دو قاشق سوپخوری
چلغوز (دانهی درخت صنوبر) دو قاشق سوپخوری
مواد لازم سس
روغن زیتون 6 قاشق سوپخوری
سركه 2 قاشق سوپخوری
سركهی بالزامیك یك قاشق سوپخوری
شكر یك پینچ
نمك و فلفل سیاه به میزان لازم
روش تهیه سالاد پاستای پروانه ای
پاستا را بپزید و آبكش كنید. گوجهفرنگی و پنیر را به شكل حلقهای ببرید. طالبی را پوست بگیرید و هستهی آن را درآورید و از درازا برشهای نازك بزنید. تمام مواد سس را با هم مخلوط كنید.
در ظرف موردنظر از برش گوجهفرنگی شروع كنید. آنگاه یك حلقه پنیر و بعد یك برش طالبی، یك دور كامل بچینید. پاستا را با نصف سس مخلوط كنید و در مركز ظرف بریزید و رویش ریحان ساطوری و دانهی صنوبر بپاشید. بقیهی سس را روی حلقههای پنیر و گوجه بریزید.
* در صورتی كه دانهی صنوبر در دسترس نبود، از گردوی خرد كرده استفاده كنید.
* به جای سركهی بالزامیك میتوانید از یك قاشق سكنجبین استفاده كنید.