مژگان فرهنگ
موادلازم برای حدود 50 عدد
فندق آسیاب كرده 120 گرم
شکر 150 گرم
پودر نارگیل 120 گرم
نمک یكدوم قاشق چایخوری
كره سرد و خرد كرده 200 گرم
خامه صبحانه 4 قاشق سوپخوری
اسانس وانیل 1 قاشق چایخوری
آرد 300 گرم
سفیده تخممرغ 1 عدد
نارگیل تازه (رنده كرده) به میزان لازم
روش تهیه بیسکویت فندق و نارگیل
فندق، شكر و پودر نارگیل را در كاسه دستگاه غذاساز بریزید و مخلوط كنید. آنگاه نمك، كره، خامه، وانیل و آرد را بیفزائید و دستگاه را روشن كنید تا خمیر صاف و یکدستی حاصل شود. سپس خمیر را در كیسه نایلونی بگذارید و 2 ساعت در یخچال نگه دارید.
حالا خمیر را روی سطح آرد پاشیده، به ضخامت تقریبی 6 میلیمتر باز كنید و با برشگر مربع شكل به اندازه 4 سانتیمتر، قالب بزنید. اكنون خمیرها را در سینی شیرینیپزی بچینید و رویشان سفیده تخممرغ بمالید و نارگیل بپاشید. سینی را در فر گرم كرده با دمای 160 درجه سانتیگراد قرار دهید و شیرینی را به مدت تقریبی 20-25 دقیقه، بپزید.