مریم امیری
مواد لازم برای6 نفر
تخممرغ 2 عدد
شكر 50 گرم
آب انار 200 ميلی ليتر
پودر ژلاتين 2 قاشق چايخوری
آب 3 قاشق سوپخوری
خامهی فرمگرفته 300 گرم
كيك اسفنجی يك عدد به قطر 20 سانتيمتر
دانهی انار 200 گرم
روش تهيه
زردههای تخممرغ را با شكر مخلوط كنيد، روی بخار آب جوش قرار دهيد و مرتب هم بزنيد تا كاملاً غليظ و كمرنگ شود. سپس از روی حرارت برداريد و آن را با آب انار گرم كرده مخلوط سازيد. پودر ژلاتين را روی آب بپاشيد و به روش بنماری حل كنيد و به مواد ياد شده بيفزائيد. صبر كنيد مايه، كمی خنك شود. سپس خامهی فرم گرفته را اضافه نمائيد و خوب مخلوط سازيد. در آخر، سفيدههای تخممرغ را با همزن برقی بزنيد تا سفيد شود و فرم بگيرد. حالا آن را با مايه مخلوط نمائيد.
اينك كيك اسفنجی را از ارتفاع دو قسمت كنيد. يك قسمت از كيك را داخل قالب كمربندی قرار دهيد و موس انار را روی آن بريزيد. سپس لايهی ديگر كيك را روی آن بگذاريد و در يخچال نگهداريد. بعد از چند ساعت، دسر را از قالب بيرون آوريد و با خامهی فرم گرفته و دانههای انار بيارائيد.
نكات خواندنی
برای تهيه خامه فرم گرفته مطلوب می بايد خامهای را در نظر بگیريد كه چربی آن از 35 درصد كمتر نباشد. به ازای هر يك كيلوگرم خامه مناسب، 250گرم شكر به آن افزوده و مخلوط كنيد و پس از سرد شدن كامل، با همزن برقی بزنيد تا فرم بگيرد و جای خطوط مفتول همزن روی خامه محو نشود. مراقب باشيد، يخزدگی خامه را با فرم گرفتن آن اشتباه نگيريد. در فواصل زدن خامه، چنانچه يخزده باشد به آن استراحت دهيد. به اين معنی كه همزن را خاموش كنيد و پس از چند دقيقه دوباره آن را بزنيد. اين كار راچند بار تكرار كنيد و در نظر داشته باشيد كه سرعت متوسط همزن برقی، مناسبترين سرعت برای تهيه خامه فرم گرفته است.