Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 31 فروردین 1403 - 17:19

14
شهریور
سحری مقوی و خوشمزه

سحری مقوی و خوشمزه

پوست انبه را بگیرید، هسته‌اش را جدا كنید و انبه را خرد نمائید. پوست موز را نیز بگیرید و موز را خرد كنید. آن‌گاه انبه و موز را در كاسه‌ دستگاه غذاساز بریزید، آب پرتقال را بگیرید و به مخلوط انبه و موز بیفزائید.

مترجم : سحر سامانی

 

 

مواد لازم برای 2 لیوان

انبه                        نصف عدد

موز                        1 عدد

پرتقال                    1 عدد درشت

سبوس گندم           2 قاشق سوپخوری

كنجد                      1 قاشق سوپخوری

عسل                    2-3 قاشق چایخوری

روش تهیه سحری مقوی و خوشمزه

پوست انبه را بگیرید، هسته‌اش را جدا كنید و انبه را خرد نمائید. پوست موز را نیز بگیرید و موز را خرد كنید. آن‌گاه انبه و موز را در كاسه‌ دستگاه غذاساز بریزید، آب پرتقال را بگیرید و به مخلوط انبه و موز بیفزائید.

حالا سبوس گندم، كنجد و عسل را هم درون میوه‌ها بریزید و دستگاه را روشن كنید تا نوشیدنی صاف و یكدستی به دست آید. اكنون نوشیدنی را برای پذیرائی در لیوان‌های مناسب و زیبائی بریزید.

 

برچسب ها: کنجد، انبه، سبوس گندم، سحری، سحری مقوی، سحری خوشمره، پوست موز تعداد بازديد: 964 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز