مواد لازم برای تهیه همبرگر رژیمی بادمجان و قارچ
روغن زیتون : 3 قاشق غذاخوری
بادمجان : 1 عدد ریز شده
نمک دریا : 1 قاشق چایخوری
موسیر: 2 و 1/2 فنجان
قارچ خرد شده : 200 گرم
گشنیز خرد شده : 1 قاشق غذاخوری
برنج قهوه ای پخته شده : 1/2 فنجان
آرد گندم : 1 قاشق غذاخوری
فلفل سیاه تازه آسیاب شده : 1/4 قاشق چایخوری
هویج رنده شده : 2 عدد
سس گوجه فرنگی : 1 فنجان
پنیر پارمزان : 1/4 فنجان
ریحان تازه خرد شده
طرز تهیه همبرگر رژیمی بادمجان و قارچ
همبرگر,همبرگر رژیمی,طرز تهیه همبرگر,طرز تهیه همبرگر رژیمی,ساندویچ رژیمی,طرز تهیه همبرگر رژیمی بادمجان و قارچ
درون تابه روغن زیتون را بریزید.
بادمجان ها را ریخته و تفت دهید تا طلایی شود.
نمک، گشنیز، موسیر و قارچ ها را اضافه کرده و به تفت دادن ادامه دهید تا قارچ ها هم طلایی شوند.
مخلوط را در ظرفی قرار دهید تا خنک شود.
برنج قهوه ای پخته شده، هویج رنده شده و آرد را به مخلوط اضافه کرده و با مخلوط کن، کامل میکس کنید به طوری که چسندگی داشته باشد.
از مخلوط به اندازه گردوهای کوچک برداشته و درون روغن سرخ کنید.
روی نان کمی سس گوجه فرنگی بمالید و همبرگرها رو روی سس قرار دهید.
روی همبرگرها کمی پنیر پارمزان رنده شده و ریحان تازه بریزید.