Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
چهارشنبه 5 تیر 1398 - 13:16

22
خرداد
کباب ماستی

کباب ماستی

سینه مرغ را تکه‌تکه خرد کنید. آن‌گاه پیاز، نمک، فلفل و پودر سیر را افزوده و مخلوط نمائید. حالا مواد فراهم کرده را 2 ساعت در یخچال بگذارید. سپس ماست و روغن زیتون را به آن بیفزایید.

کیان رنجبر

 

مواد لازم 

سینه مرغ                             2 عدد

پیاز                                      200 گرم

نمک و فلفل سیاه                   به میزان لازم

پودر سیر                               به مقدارلازم

ماست چکیده                        1/5 پیمانه

روغن زیتون                            3 قاشق غذاخوری

روش‌ تهیه کباب ماستی

سینه مرغ را تکه‌تکه خرد کنید.

آن‌گاه پیاز، نمک، فلفل و پودر سیر را افزوده و مخلوط نمائید.

حالا مواد فراهم کرده را 2 ساعت در یخچال بگذارید.

سپس ماست و روغن زیتون را به آن افزوده و ترکیب کنید و مجددا 30 دقیقه در یخچال قرار دهید.

اینک مرغ مزه‌دار کرده را به سیخ بکشید و روی آتش کباب کنید.

حالا کباب برای پذیرائی آماده می‌باشد.

منبع: شور و شیرین

بیشتر بخوانید:

کباب تابه

کباب سبزینه

کباب ماهی و لیمو

کباب مکزیکی

ترشه کباب

کباب آدانا

کباب شاهی

کباب مالای

اسکندر کباب

 

برچسب ها: آشپزی، کباب، آموزش کباب، انواع کباب، آشپزباشی، زندگی آنلاین، پخت کباب، کباب ماستی، دستور تهیه کباب ماستی، روش تهیه کباب ماستی تعداد بازديد: 93 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این غذا چیست؟

فیلم روز
تصویر روز