Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
شنبه 1 اردیبهشت 1403 - 13:20

7
اردیبهشت
دستورپخت مرغ شکم پر مجلسی

دستورپخت مرغ شکم پر مجلسی

در این مطلب با دستورالعمل تهیه مرغ شکم پر که از غذا‌های محلی استان مازندران به شمار می‌رود آشنا خواهید شد.مرغ شکم پر، یکی از غذا‌های خوشمزه و پرطرفدار ایرانی است که از غذا‌های محلی استان مازندران است.

مرغ شکم پر، یکی از غذا‌های خوشمزه و پرطرفدار ایرانی است که از غذا‌های محلی استان مازندران است، ولی در سراسر ایران مورد توجه ویژه‌ای واقع شده است. معمولا در مهمانی‌ها و مجالس مرغ شکم پر را با مواد غذایی مختلف تزیین می‌کنند. برای تهیه این غذای خوشمزه محلی از مرغ درسته با پوست استفاده می‌شود. در ادامه با ما همراه باشید تا با طرز تهیه مرغ شکم پر مجلسی با فر آشنا شوید.

مواد لازم:

مرغ درسته و با پوست: یک عدد در سایز دلخواه

پیاز: چهار عدد متوسط

روغن: به مقدار لازم

لیمو و پرتقال: هر کدام یک عدد

نمک و فلفل: به مقدار لازم

زردچوبه: دو قاشق چای خوری

دارچین: یک قاشق چای خوری

کشمکش و آلو: به مقدار دلخواه از هر کدام

پودر کاری: یک قاشق چای خوری

طرز تهیه:

۱. نخست یکی از پیاز‌ها را خرد و با فلفل، نمک و آب لیموی تازه مخلوط کنید.

۲. آب پرتقال و زردچوبه را به مواد بیفزایید و مخلوط کنید.

۳. مرغ را داخل ظرفی بزرگ‌تر قرار دهید و مخلوط آماده شده را به آن بیفزایید، داخل شکم مرغ، روی آن و حتی زیر پوست مرغ را با مخلوط پیاز‌ها پر کنید تا مرغ کاملا آغشته آن شود.

۴. برای ظرفی که مرغ را در آن گذاشتید دربی قرار دهید یا با نایلون آن را بپوشانید و یک روز (۲۴) ساعت در یخچال بگذارید.

۵. مابقی پیاز‌ها را پس از پوست کندن و خرد نمودن برای نرم شدن با مقداری روغن تفت دهید.

۶. پیاز‌ها را از روی حرارت بردارید.

۷. کشمش، آلو ها، نمک، دارچین، زردچوبه و کاری (اختیاری) را به آن بیفزایید.

۸. مرغ را از یخچال بیرون بیاورید.

۹. همه مواردی که ۲۴ ساعت گذشته برای دادن طعم به آن افزودید از آن جدا کنید.

۱۰. شکم مرغ را با مواد آماده شده پر کنید و آن را کوک بزنید، همه قسمت‌های آن را بدوزید و در آخر بال‌ها را با استفاده از نخ جذب کنید.

۱۱. یک تکه فویل بر سینی فر بگذارید و آن را کمی چرب نمایید سپس مرغ را روی آن قرار دهید.

۱۲. مرغ را کمی چرب کرده و سپس داخل فر قرار دهید.

۱۳. پس از آن که مرغ در فر با حرارت کم به مدت یک ساعت پخت، می‌توانید حرارت فر را کمی بیشتر کنید تا کاملا مغز پخت شود.

۱۴. بعد از ۲ و نیم تا سه ساعت مرغ شما آماده مصرف است.

 

منبع: برترین ها

بیشتر بخوانید:

پلوی مکزیکی فلفل دلمه ای ؛ یک پلوی خوش عطر و بو

خورش سیب و آلو ؛ یک غذای اصیل ایرانی

خورشت باقلا قاتق؛ خوشمزه‌ترین غذای رشت

برچسب ها: غذاهای سنتی، آموزش آشپزی، آشپزی ایرانی، تغذیه و رژیم درمانی، غذاهای محلی، ادویه مرغ، مزه دار کردن مرغ، مرغ شکم، مواد داخل مرغ شکم، مرغ شکم پر بدون فر، مرغ شکم پر شمالی تعداد بازديد: 565 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز