Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
سه شنبه 4 اردیبهشت 1403 - 19:15

16
فروردین
خورش سیب و آلو ؛ یک غذای اصیل ایرانی

خورش سیب و آلو ؛ یک غذای اصیل ایرانی

خورش سیب و آلو یکی از خوشمزه ترین خورش های سنتی ما ایرانیان است که در ادامه طرز تهیه آن را برای شما گردآوری کرده ایم. با ما همراه شوید.

مواد لازم برای تهیه خورش سیب و آلو

گوشت : ۵۰۰-۳۰۰گرم
سیب قرمز پوست کنده و قطعه شده : ۴عدد
پیاز سرخ شده : ۳تا۴ قاشق غذاخوری
روغن : به میزان لازم
زعفران ساییده : به میزان لازم
رب گوجه فرنگی : یک قاشق غذاخوری
آلوی خیس کرده : حدود ۱۰-۷عدد
شکر، نمک و فلفل: کمی
آب : به میزان لازم


طرز تهیه خورش سیب و آلو

ابتدا پیاز سرخ شده را در قابلمه بریزید و کمی روغن به آن اضافه کنید.

گوشت را که قبلا شسته و به قطعات دلخواه خرد کرده اید، به پیاز اضافه کنید و کمی تفت دهید.
بعد از ۵ تا ۱۰ دقیقه کمی آب اضافه کنید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا گوشت پخته شود.
در ماهیتابه ای مناسب کمی روغن اضافه کنید و روی حرارت بگذارید.
سپس سیب ها را که به قطعات دلخواه برش زده اید، به ماهیتابه اضافه کنید و بگذارید هر دو روی آن کمی طلایی شود.
ماهیتابه را از روی حرارت بردارید و کنار بگذارید. بعد از اطمینان از پخت گوشت به آرامی سیب ها را به قابلمه اضافه کنید و به دلخواه کمی شکر، نمک و فلفل به غذا بیفزایید .
آلوهای خیس شده را به خورش اضافه کنید.
زعفران ساییده و رب گوجه را بیفزایید و اجازه دهید تا خورش روی حرارت ملایم جا بیفتد. این خورش را همراه برنج سرو کنید.

 

بیشتر بخوانید:

قلیه میگو غذای خوشمزه و سالم و مفید جنوبی

خورشت باقلا قاتق؛ خوشمزه‌ترین غذای رشت

کباب ترش ؛ خوشمزه ترین غذای گیلان

برچسب ها: غذاهای سنتی، آموزش آشپزی، آشپزی ایرانی، تغذیه و رژیم درمانی، فواید سیب، غذاهای محلی، فواید آلو، سبک زندگی ایرانی، خورش سیب و آلو، دستور پخت انواع خورش تعداد بازديد: 542 تعداد نظرات: 1

نظرات

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز