ژینوس نوروزی
مواد لازم برای 4- 6 نفر
گوشت چرخكرده 250 گرم
پیاز رنده كرده 1 عدد
نمك و فلفل به میزان لازم
آبگوشت 1 لیتر
كره 50 گرم
آرد 2 قاشق سوپخوری
پاستا صدفی 1 پیمانه
خامه 125 میلیلیتر (یكدوم پیمانه)
روش تهیه
ابتدا گوشت، پیاز، نمك و فلفل را با هم مخلوط كنید و ورز دهید تا چسبندگی لازم را داشته باشد و بعد از مایه، كوفته ریزه درست كنید. آنگاه كوفته قلقلیها را در نیمی از آبگوشت، بپزید. حالا كره را در قابلمهی مناسبی بریزید و روی اجاق، آب كنید.
سپس آرد را بیفزائید و كمی تفت دهید تا خامی آن گرفته شود. اكنون باقیماندهی آبگوشت را بیفزائید و مخلوط كنید. اینك كوفته ریزهها، پاستا، نمك و فلفل را نیز به آن اضافه نمائید و صبر كنید تا سوپ بپزد و جابیفتد. حال سوپ را از روی اجاق بردارید و خامه را به آن بیفزائید و برای پذیرائی در كاسهی مناسبی بكشید.