Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
یکشنبه 9 اردیبهشت 1403 - 22:55

21
آذر
سوپ گوشواره با خامه

سوپ گوشواره با خامه

ابتدا گوشت، پیاز، نمك و فلفل را با هم مخلوط كنید و ورز دهید تا چسبندگی لازم را داشته باشد و بعد از مایه، كوفته ریزه درست كنید. آن‌گاه كوفته قل‌قلی‌ها را در نیمی از آب‌گوشت، بپزید. حالا كره را در قابلمه‌ی مناسبی بریزید و روی اجاق، آب كنید.

ژینوس نوروزی

 

مواد لازم برای 4- 6 نفر

گوشت چرخكرده          250 گرم 

پیاز رنده كرده               1 عدد 

نمك و فلفل                 به میزان لازم 

آب‌گوشت                    1 لیتر

كره                            50 گرم 

آرد                             2 قاشق سوپخوری

پاستا صدفی               1 پیمانه 

خامه                         125 میلی‌لیتر (یك‌دوم پیمانه)

روش تهیه

ابتدا گوشت، پیاز، نمك و فلفل را با هم مخلوط كنید و ورز دهید تا چسبندگی لازم را داشته باشد و بعد از مایه، كوفته ریزه درست كنید. آن‌گاه كوفته قل‌قلی‌ها را در نیمی از آب‌گوشت، بپزید. حالا كره را در قابلمه‌ی مناسبی بریزید و روی اجاق، آب كنید.

سپس آرد را بیفزائید و كمی تفت دهید تا خامی آن گرفته شود. اكنون باقیمانده‌ی آب‌گوشت را بیفزائید و مخلوط كنید. اینك كوفته‌ ریزه‌ها، پاستا، نمك و فلفل را نیز به آن اضافه نمائید و صبر كنید تا سوپ بپزد و جابیفتد. حال سوپ را از روی اجاق بردارید و خامه را به آن بیفزائید و برای پذیرائی در كاسه‌ی مناسبی بكشید.

 

 

برچسب ها: طرز تهیه سوپ، سوپ گوشواره با خامه، سوپ گوشواره، طرز تهیه سوپ گوشواره، طرز درست کردن سوپ، مواد مورد نیاز سوپ گوشواره، دستور سوپ گوشواره با خامه تعداد بازديد: 1408 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز