ايران كوهستانی
مواد لازم برای 4-6 نفر
گوشت سر دست گوسفند 500 گرم
نخود يكچهارم پيمانه
لوبيا سفيد يكچهارم پيمانه
پياز 1 عدد
غوره يكدوم پيمانه
بادمجان مكعبی خردكرده 2 عدد
رب گوجهفرنگی 2 قاشق سوپخوری
نمك، فلفل و ادويه به ميزان لازم
سيبزمينی خردكرده 3 عدد متوسط
روش تهيه
گوشت، نخود، لوبيا و پياز را بپزيد. آنگاه غوره، بادمجان، رب گوجهفرنگی، نمك، فلفل و ادويه را بيفزائيد و به مدت تقريبی 10 دقيقه، روی حرارت ملايم، بپزيد. سپس سيبزمينی را بيفزائيد و صبر كنيد تا آبگوشت كاملاً جا بيفتد. اكنون آن را برای پذيرائی، در كاسهی مناسبی بكشيد.
يادآوری: در صورت دلخواه می توانيد آبگوشت را از مخلفات آن جدا كنيد و مواد را بكوبيد.