Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 2 آذر 1403 - 10:07

24
اسفند
آبگوشت بادمجان

آبگوشت بادمجان

گوشت، نخود، لوبيا و پياز را بپزيد. آن‌گاه غوره، بادمجان، رب گوجه‌فرنگی، نمك، فلفل و ادويه را بيفزائيد و به مدت تقريبی 10 دقيقه، روی حرارت ملايم، بپزيد.

ايران كوهستانی

 

مواد لازم برای 4-6 نفر
 

گوشت سر دست گوسفند     500 گرم

نخود                                  يك‌چهارم پيمانه

لوبيا سفيد                          يك‌چهارم پيمانه

پياز                                    1 عدد

غوره                                  يك‌دوم پيمانه

بادمجان مكعبی خردكرده       2 عدد

رب گوجه‌فرنگی                   2 قاشق سوپخوری 

نمك، فلفل و ادويه               به ميزان لازم

سيب‌زمينی خردكرده            3 عدد متوسط

روش تهيه

گوشت، نخود، لوبيا و پياز را بپزيد. آن‌گاه غوره، بادمجان، رب گوجه‌فرنگی، نمك، فلفل و ادويه را بيفزائيد و به مدت تقريبی 10 دقيقه، روی حرارت ملايم، بپزيد. سپس سيب‌زمينی را بيفزائيد و صبر كنيد تا آبگوشت كاملاً جا بيفتد. اكنون آن را برای پذيرائی، در كاسه‌ی مناسبی بكشيد.

يادآوری: در صورت دلخواه می توانيد آبگوشت را از مخلفات آن جدا كنيد و مواد را بكوبيد.

برچسب ها: طرز تهیه آبگوشت، دستور پخت آبگوشت، آبگوشت بادمجان، طرز تهیه آبگوشت بادمجان، دستور پخت آبگوشت بادمجان، مواد مورد نیاز آبگوشت بادمجان، مواد مورد نیاز آبگوشت تعداد بازديد: 729 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز