قبل از انتخاب زمان و مکان مراسم عروسی سراغ خرید لباس نروید
در مدل سبک لباس عروسی خود فکر کنید و برای آن برنامه ریزی کنید. نوع لباس عروس را بر اساس فصلی که مراسم شما در آن برگزار می شود انتخاب کنید و یا محل برگزاری و تالار عروسی می تواند در انتخاب شما تاثیر گذار باشد.
به عنوان مثال اگر شما عروسی خود را در فضای باز برگزار می کنید لباس عروسی تان بهتر است از زرق و برق زیادی برخوردار باشد که چشمگیر باشد و جلوه لباس عروسی شما را به حد اعلی برساند.
لباسی که دوست دارید ممکن است مناسب فصل و مکان عروسی ای که رزرو کرده اید نباشد.
برای مثال یک لباس ابریشمی برای عروسی در یک شهر جنوبی در تابستان اصلا مناسب نیست و به محض پوشیدن لباس شروع به عرق کردن می کنید.
صادق ترین افراد را برای پرو و انتخاب لباس عروس با خودتان ببرید
بیشتر فروشگاهها تنها به شما اجازه آوردن 2 و نهایتاً سه همراه را برای انتخاب لباس می دهند.
پس یک جمعیت 12 نفری خوشحال و خندان که زمانی که از اتاق پرو با لباس عروس بیرون می آیید با گریه خوشحالی از دیدن شما جیغ و فریاد می کنند وجود ندارد.
بنابراین صادق ترین و احساسی ترین افرادی را که می شناسید همراهتان ببرید.
مادرتان ( به عنوان صادق ترین ) اگر لباسی به شما نیایید صادقانه می گوید (چون پس از امتحان کردن چندین لباس دیگر به اندازه کافی دید واقع بینانه نخواهید داشت) و عمهتان (به عنوان حساس ترین) به شما می گفت که در هر لباسی زیبا هستید. و دوستانتان که در خانه می ماندند.
از نظر دیگران استفاده کنید و بشنوید اما نگذراید که نظر آنها تحمیلی باشد. اگر شما لباس عروس خود را بر اساس علایق دیگران نه سلیقه خود انتخاب کنید ممکن است در آینده پشیمان شده و حسرت گذشته را بخورید.
همچنین می توانید از نظر داماد هم در این مورد آگاه شوید. بیشتر عروس ها تمایل دارند که داماد عروس و لباس عروس را تا زمان مراسم و حضور در تالار پذیرایی نبینند اما ممکن است ایده او باعث تغییر نظر شما و در نتیجه انتخاب لباسی با سلیقه و نظر طرفین انجام شود.
اگر در زندگی روزانه خود لباس دکلته نمی پوشید برای روز عروسی هم این کار را نکنید
در انتخاب لباس عروس بر اساس مد روز و مقطعی دقت کنید. زمانی که در آینده به لباس عروس خود از میان عکس ها نگاه می کنید اگر لباس شما با مد زمان خود طراحی شده باشد و بسیار خاص باشد عکسی دموده شده و منقضی شده به نظر می رسد. پس لباسی که انتخاب می کنید سعی کنید نا متعارف نباشد.
90 درصد لباس عروسهایی که می بینید دکلته هستند و زمانی که فکر می کند چند درصد از لباسهای معمولی که روزانه می پوشید دکلته هستند ارتباط معقولی بین این دو پیدا نمی کنید.
به شما گفته شده بود که امروزی باشید و لباس دکلته انتخاب کنید. اگر چه هرگز در کل زندگیتان لباس این مدلی نپوشیده اید. روز عروسی روز امتحان کردن سبک جدید لباس نیست.
اگر لباسی که در فروشگاه می پوشید مناسب نیست، تصور نکنید که اگر سایز خودتان را بپوشید بهتر خواهد شد
زمانی که شما یک مدل لباس را برای امتحان پوشیدید به شما گفته شد که اگر همان لباس را اما سایز خودتان بپوشید برایتان بسیار متناسب خواهد بود.
اما زمانیکه لباس دکلته سایز شما به دستتان رسید شوکه می شوید برای اینکه در قسمت بالای لباس دقیقا سایز شما نبود و روی تنتان گشاد بود. به همین دلیل شما مجبور به ایجاد تغییراتی در لباستان می شوید.
در انتخاب لباس عروس دقت لازم را انجام دهید. لباسی که انتخاب می کنید باید کاملا اندازه شما باشد و با بدن شما فیت شود. از این جهت سعی کنید در روزهایی لباس عروس را انتخاب کنید که به مراسم خود نزدیک باشد.
چرا که ممکن است تا زمان مراسم در اثر احساسات و استرس ها تغییر سایز داشته باشید و هنگامی که لباس عروس را می پوشید زیبایی لازم را نداشته باشد و زمان لازم جهت تغییر در آن را از دست داده باشید.
از فروشگاه های خرید کنید که خیاط داشته باشند
اگر لباس سفارشی تان به دستتان رسید و مناسب نبود می توانید از فروشگاهی که لباس را به شما فروخته بخواهید که لباس را سایز شما کند.
به علاوه اینکه خیاطهای خود فروشگاه معمولاً با لباسهایی که می فروشند آشنا بوده و بدون اتلاف وقت میتوانند به شما بگویند که چه اقداماتی می شود برای سایز کردن و اصلاح لباس انجام داد و چه کارهایی قابل انجام نیست.
در عین حال لباس شما باید راحتی لازم را داشته باشد. چرا که شما با این لباس زمان زیادی را سپری می کنید.
از باغ و آتلیه عروس گرفته تا قدم زدن و رقصیدن در تالار عروسی، یک لباس عروس راحت و سبک باعث می شود شما در طول روز احساس خستگی کمتری کنید و در نهایت باعث کاهش استرس شما و بهتر بودن شما در مراسم می شود.
این یکی از کلیدی ترین نکات در انتخاب لباس عروس است...
برای خواندن بخش دوم -نکاتی برای انتخاب لباس عروس- اینجا کلیک کنید.