Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 2 آذر 1403 - 07:27

6
مرداد
سرطان سینه و خطرات طولانی مدت آن

سرطان سینه و خطرات طولانی مدت آن

محققان دریافتند که نوعی از سرطان سینه که کمتر از انواع دیگر تهاجمی است می‌تواند دارای خطرات طولانی مدت باشد.

 

محققان دریافتند که نوعی از سرطان سینه که کمتر از انواع دیگر تهاجمی است می‌تواند دارای خطرات طولانی مدت باشد.

به گزارش خبرنگار اجتماعی فارس به نقل از پایگاه خبری هلث دی نیوز آمریکا،‌ تحقیقات طولانی مدت اخیر نشان داد: معمول‌ترین نوع سرطان سینه که کمتر از بقیه انواع این سرطان تهاجمی است پس از گذشت 10 سال از ابتلا هنوز خطر مرگ و میر را به همراه دارد.

محققان گفتند: این یافته‌ها می‌تواند چگونگی درمان زنانی را که به این نوع سرطان مبتلا هستند را تحت تاثیر قرار دهد.

محققان با بررسی 21 ساله تقریباً هزار زن در کالیفرنیا متوجه شدند نوع فرعی مولکولی سرطان سینه پیشگوی مستقل مرگ و میر بر اثر سرطان سینه است، به خصوص زنانی که دارای تومورهای لومینال A (نوع فرعی سرطان سینه که به نظر می‌رسد بهترین پیش آگهی را داشته باشد) هستند حتی پس از گذشت 10 سال از تشخیص بیماری هنوز در معرض مرگ و میر هستند.

محققان کیزر پرماننته کالیفرنیای جنوبی نیز متوجه شدند: زنانی که HER2 غنی شده و تومورهای لومینال B داشتند حدوداً 2 برابر بیش از زنانی که تومور لومینال A داشتند در معرض مرگ و میر در اثر سرطان سینه بودند.

تومورهای سرطان سینه اغلب به 4 نوع فرعی ملوکولی تقسیم می‌شوند: لومینال A که بهترین پیش آگهی را دارد و میزان زنده ماندن در آن بیشتر است.

لومینال B که عمدتاً در زنان جوانتر اتفاق می‌افتد و پیش آگهی کمی دارد.

نوع فرعی سرطان سینه پایه‌ای که در زنان جوانتر و همچنین در زنان سیاهپوست شایع‌تر است و پیش آگهی کمی دارد.  نوعی فرعی HER2 غنی شده که پیش آگهی نسبتاً کمی دارد و مستعد بازپیدایی یا گسترش بیماری به سایر قسمتهای بدن است.

از بین این چهار نوع فرعی بین 42 تا 59 درصد تمام موارد سرطان سینه را لومینال A تشکیل می‌دهد.

زنانی که دچار سرطان سینه هستند- حتی زنانی که شکل تهاجمی این بیماری در آنها کمتر است، باید با پزشکان خود در مورد راههای درمان صحبت کنند.

نتایج این تحقیقات در مجله Cancer Epidemiology, Biomarkers & Prevention به چاپ رسید.

 

 

منبع: خبرگزاری فارس

 

برچسب ها: سرطان سینه، درمان سرطان سینه، تشخیص سرطان سینه، پیشگیری از سرطان سینه، تومور سرطان سینه، تومور لومینال تعداد بازديد: 580 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز