Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 2 آذر 1403 - 10:29

29
بهمن
آشنایی با انواع عطر و ادکلن و راز ماندگاری بوی آن ها

آشنایی با انواع عطر و ادکلن و راز ماندگاری بوی آن ها

همه در خانه هایشان عطر خاص مربوط به خود را دارند؛ پس بهتر است درباره مصرف عطر و ادکلن نکاتی را رعایت کنیم.

رقیق‌ترین عطر‌ها اصطلاحا ادوفرش نامیده می‌شوند که ۳ درصد اسانس روغنی دارند و به کار آن‌هایی می‌آیند که دلشان می‌خواهد عطرشان بسیار ضعیف و ملایم باشد. هر چقدر میزان اسانس روغنی یک عطر بیشتر باشد قیمتش هم بیشتر و ماندگاری اش زیادتر خواهد بود.

برای همین با توجه به استفاده‌ای که از عطرتان می‌کنید یکی از دسته‌های بالا را انتخاب کنید. معمولا برای مهمانی‌ها دسته اول و دوم گزینه‌های بسیار مناسبی هستند، به خصوص آن‌هایی که دوست ندارند عطرشان را به همراه شان ببرند و مجددا تجدیدش کنند.

برای استفاده‌های روزمره و محیط‌های کاری، از ادوتویلت‌ها و ادوفرش‌ها استفاده کنید که رایحه‌های رقیق و ملایمی دارند. امروزه ادوپرفیوم‌ها و ادوتویلت ها، بیشترین تولید خودشان را دارند. چون آدم‌های امروزی بیشتر از هر چیزی خواستار ماندگاری هستند و هر دو این موارد ماندگاری نسبتا بالایی دارند. نگهداری عطر بعد از استعمال عطر از محکم بسته شدن درش مطمئن شوید.

شیشه عطر‌ها را در جا‌های گرم یا در معرض نور خوشید قرار ندهید. این کار باعث از بین رفتن بخش زیادی از بوی عطر و در عین حال تیره شدنش می‌شود. به همین خاطر است که خیلی از تولیدکنندگان عطر‌ها شیشه‌های تیره یا مات را برای عطرشان انتخاب می‌کنند.

سعی کنید عطری را انتخاب کنید که انگار برای شما ساخته شده است، عطری که با آن احساس راحتی کنید. به اینکه این عطر روی بدن فلان دوست یا آشنا خوش بوست اکتفا نکنید. عطر‌ها را حتما باید روی بدن خودتان امتحان کنید. پوست هر کسی، میزان خشک یا چرب بودنش و حتی رایحه شخصی هر فردی با دیگران متفاوت است.

وقتی برای خرید عطر به فروشگاهی می‌روید، آن عطر را روی بدنتان اسپری کنید و بگذارید ۱۰ دقیقه بماند. معمولا بعد از ۱۰ دقیقه عطر‌ها خودشان را نشان می‌دهند و می‌توانید تشخیص بدهید برای شما مناسب هستند یا نه، اما هستند عطر‌هایی که در یک ساعت اول چندان دوست داشتنی به نظر نمی‌رسند و تازه بعد از گذشت یک ساعت خودی نشان می‌دهند.

سعی کنید برای خرید عطر اصلا و ابدا عجله نکنید. باور کنید آدم لباسی با پارچه زیر را راحت‌تر از عطر نامناسب تحمل می‌کند!

رایحه‌های اصلی عطر‌ها با اینکه خیلی متفاوت هستند، اما در ساخت شان معمولا از یکسری رایحه‌های اصلی استفاده می‌شود، رایحه‌هایی مثل عطر گل ها، رایحه‌های شرقی، ترکیب گل و رایحه‌های شرقی، چوب صندل و میوه‌ها جزو اصلی‌ترین‌ها هستند.

همچنین گیاهانی مثل بادیان رومی، گل سرخ، ترنج، هل، چوب سدار، اکالیپتوس، کندر، یاسمن، شمعدانی، زنبق، اسطوخودوس، لیمو، یاس بنفش، لی لی، ماگنولیا، خزه، بهار نارنج، پرتاقل، زنبق زرد، نعنا، کاج، تمشک، رز، گل مریم و وانیل جزو موارد بسیار محبوب و پرطرفدار به حساب می‌آیند. نوع عطر این گیاهان و میوه هاست که تعیین می‌کند عطر شما سرد است یا گرم.

شاید از خودتان بپرسید؛ چطور می‌شود عطری که ترکیبی از روغن‌های معطر و الکل است ماندگار شود؟

در حالی که الکل می‌پرد و روغن‌های معطر هم ممکن است زیاد با دوام نباشند. راز ماندگاری عطر با بخش دیگری از طبیعت تکمیل می‌شود: حیوانات! جالب است بدانیدعطر را با کمک گرفتن از بعضی از حیوانات ماندگار می‌کنند. حیواناتی مثل آهو، با ایجاد مشک به دوام عطر‌ها کمک می‌کنند.

یعنی معمولا سازندگان عطر‌های خوشبو مقداری مشک و عنبر هم به عطرشان اضافه می‌کنند تا این عطر‌ها مدت زمان بیشتری رایحه شان را حفظ کنند و روی بدن بمانند. معمولا میزان پرفیوم‌ها و ادوپرفیوم‌ها به همین خاطر بیشتر از سایر عطرهاست؛ بنابراین اگر میزان ماندگاری عطر برایتان مهم است به سراغ این دو دسته بروید. تمام محصولات عطری از تمام محصولات وابسته به عطرتان استفاده کنید.

اگر دقت کرده باشید به خصوصعطر‌هایی که توسط کمپانی‌های معروف تولید می‌شوند معمولا داخل جعبه‌هایی هستند که سایر محصولات مثل لوسیون و ژل حمام یا دوش هم درونشان قرار گرفته است. برای اینکه همیشه بوی خوبتان به قوت نخستین لحظات استفاده از عطر باقی بماند می‌توانید موقع استحمام از ژل دوش یا حمام این محصولات استفاده کنید.

بعد از استحمام، لوسیون همان محصول یا اسپری را مورد استفاده قرار دهید. در نهایت هم ادوپرفیوم تان را روی بدن اسپری کنید و مطمئن باشید که این رایحه تا استحمام بعدی به خوبی روی بدنتان باقی خواهد ماند. به خاطر داشته باشید برای استفاده از لوسیون خوب است که از پا‌ها شروع کنید. اینطوری عطر لوسیون رو به بالا می‌رود و خیلی خوب روی بدن می‌نشیند.

عطر ارزان قیمت هرگز! دقت داشته باشید که هیچ گرانی بی حکمت نیست! مسلما یک عطر ارزان قیمت نه چندان معروف نمی‌تواند جای شرکت‌های معتبر سازنده عطر را بگیرد. در مورد عطر‌های نامرغوب باید بدانید که ممکن است پس از استفاده بد بو شوندبرای همین اگر از این نوع عطر‌ها دارید آن‌ها را به هیچ وجه وی لباستان اسپری نکنید.

این کار باعث می‌شود بوی بد به خورد لباس برود و به سختی بتوانید از دستش خلاص شوید، اما اگر روی مچ دست هایتان اسپری شده باشد با شست و شو به راحتی از بین خواهد رفت.

عطر را معمولا روی لباس اسپری نمی‌کنند، به خصوص پرفیوم‌ها و ادوپرفیوم ها، چون میزان روغن آن‌ها بالاست و روی لباس لکه می‌اندازد، ولی اگر خیلی دوست دارید لباستان هم بوی عطر بدهد، می‌توانید عطر را روی لباس‌های تیره و با فاصله اسپری کنید، آن هم در محل‌هایی که به چشم نمی‌آیند، مثل زیر تای یقه لباس.

عطر گرم، عطر سرد معمولا بیشتر افراد تعریف ساده عطر گرم و سرد را می‌شناسند؛ می‌دانند عطر‌هایی که در آن‌ها رایحه شکلات یا چوب صندل یا ادویه‌های شرقی به کار رفته باشد عطر‌های گرم به حساب می‌آیند و عطر‌هایی که در آن‌ها رایحه لیمو و نارنج یا هندوانه به کار رفته باشد عطر‌های خنک هستند. برای فصل‌های سرد باید از رایحه‌های گرم استفاده کرد و برای فصل‌های گرم از رایحه‌های سرد.

حالا که کم کم به بهار نزدیک می‌شویم، بد نیست به فکر عوض کردن عطرتان بیفتید. برای این فصل از رایحه‌های خنک استفاده کنید. بهتر است برای این فصل ۲ عطر تهیه کنید؛ یکی برای استفاده روزمره و دیگری برای مهمانی ها. عطر‌های سنگین، مثل تولیدات شرکت دیور یا ورساچه را در مهمانی‌ها استفاده کنید.

این عطر‌ها معمولا به تلخی یا شیرینی می‌زنند. از آنجایی که با ورود به فصل بهار روز‌های گرم هم کم کم خودی نشان می‌دهند به سراغ عطر‌هایی با ماندگاری بالا بروید. بدن در فصول گرم سال، بیشتر عرق می‌کند و همین مسئله باعث از بین رفتن زود به زود بوی عطر می‌شود. برخلاف زمستان که عطر‌ها برای خودشان حالا حالا‌ها می‌مانند و جایی نمی‌روند!

منبع: پارس ناز

برچسب ها: عطر زنانه، عطر مردانه، عطر و ادکلن، تفاوت عطر با ادکلن، اسانس های گیاهی، اسپری بدن، بالا بردن ماندگاری عطر تعداد بازديد: 1049 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز