برخورد و مدارا کردن با جاری
۱- روی اهداف خودتان متمرکز شوید:
حتماً نقطه مثبت و موفقی در زندگی شماست که دیگران از جمله جاری تان به آن غبطه میخورند. این موضوع نباید باعث رنجش شما شود. حال که ایشان این گونه از شما پیروی میکند، حداقل روی اهداف و موفقیتهای مثبت خود تمرکز و فرصتهایی را برای این اهداف فراهم کنید تا به ایشان کمک شود الگوپذیری خودش را در مسیر درست انجام دهد.
۲- کارهایی انجام دهید که توجه بسیار زیاد میطلبد:
به شما پیشنهاد میکنیم به جای ناراحتی و دلخوری از جاری تان به او کمک کنید تا از این رفتار ناهنجار رهایی یابد و همان طور که اشاره کردیم با توجه به الگوپذیری بالایی که از شما دارد کارهایی انجام دهید که توجه او را جلب کند. این کارها میتواند کمکهای داوطلبانه در اجتماع، خلاقیت در کارهای هنری و هر کار مثبت و سازنده دیگری باشد. با این کار الگوپذیری مناسبی را برای او فراهم میکنید و مسیر الگوپذیری را تغییر میدهید و خودتان هم به آرامش میرسید.
بیشتربخوانید:
10توصيه کاربردی براى ارتباط با خانواده همسر
۳- بررسی کنید چه عواملی باعث واکنش عملکرد در جاری تان شده است:
خودکم بینی، کودکی سخت، مشکلات زندگی، نارضایتی از همسر میتواند باعث واکنش این رفتار ناهنجار جاری شما باشد که زندگی اش را بر مبنای استانداردهای شما قرار داده است. از اینکه مدام در این فکر باشید که او چرا این گونه رفتار کرده است، خودداری کنید؛ چون دچار وسواس فکری مخربی میشوید. به این فکر پایان دهید و در نظر بگیرید که عوامل گوناگونی باعث این واکنش در او شده است و به راهنمایی و مدارا کردن نیاز دارد.
۴- آرامش خود را حفظ کنید و واکنش نشان ندهید:
در همه حال آرامش خود را حفظ و به رفتارهای ایشان بی محلی کنید و هیچ واکنشی نشان ندهید؛ چون متاسفانه قصدونیت ایشان برهم زدن آرامش شماست و این مسئله باعث از دست رفتن انرژی روحی شما میشود. بازهم تاکید میکنیم خوشحال باشید که نقطه مثبتی در وجود شماست که وی این گونه واکنش نشان میدهد.
۵- عزت نفس و بزرگ منشی خود را حفظ کنید:
این مسئله را فراموش نکنید که اگر شما همسر خوبی برای شوهرتان و عروس نمونهای برای خانواده اش باشید با وجود تمام کارهای جاری تان و هرکس دیگری، شما جایگاه خودتان را خواهیدداشت؛ بنابراین پیشنهاد ما بی اعتنا بودن به اعمال و گفتار ایشان است، نگذارید رفتارش آرامش شما و همسرتان را به هم بریزد و عزت نفس خود را حفظ کنید. مشکل شما اجتناب ناپذیر است و در همه خانوادهها این مسئله وجود دارد. پس انرژی و تمرکز خود را روی این مسائل هدر ندهید.
بیشتربخوانید:
راه های مقابله با دخالت های خانواده همسر
علت تیره شدن روابط بین دو جاری چیست؟
رفتار غلط همسر
برخی از آقایان برای اینکه مشکلاتی که برادرشان داشته را تجربه نکنند، سعی میکنند گربه را دم حجله بکشند و از همان ابتدای زندگی از همسر برادر خود و مشکلاتی که برای خانواده پیش آورده، تعریف میکنند بدین ترتیب ذهنیت همسر خود را نسبت به جاری خود تغییر میدهند و اینگونه میشود که همسر او روابط خوبی با جاری خود برقرار نمیکند.
یکی دیگر از رفتارهایی که سبب میشود روابط بین جاریها خوب نباشد این است که مرد مدام همسر برادرش را به رخ زن بکشد، این امر باعث میشود زن به جاری خود حسادت کند.
رفتار اشتباه خانواده همسر
یکی از دلایلی که باعث میشود روابط بین جاریها تیره و تار باشد، رفتار خانواده همسر و رفتار خود همسر است. برخی از خانوادهها یکی از عروسهای خود را دوست دارند و به دیگری بی اهمیت هستند و همین رفتار آنها سبب حسادت عروسها شده و بر تیره شدن روابط دامن میزند.
در برخی از مواقع نیز که بین دو جاری روابط دوستانه برقرار است، این روابط از نظر مادر شوهر و پدر شوهر پسندیده نیست، زیرا آنها میپندارند جاریها با هم دسیسهای بر علیه شان انجام میدهند بنابراین رفتارهایی انجام میدهند که روابط بین دو جاری را تیره و تار نمایند.
مشکلات با همسر
برخی از خانمها نیز به علت اینکه روابط خوبی با همسر خود ندارند و از او و خانواده اش ناراضی هستند، با جاری خود نیز رفتارهای بدی انجام میدهند و دید منفی نسبت به او دارند هر چند او هیچ جای این ماجراها نیست.
افکار قدیمی و غلط
برخی از خانمها نیز به علت افکار قدیمی خود، نگاه متعصبانه و سوگیرانهای نسبت به قوم همسرشان دارند و هیچ گاه خانواده شوهر و جاری را به چشم یک دوست نمینگرند و فکر میکنند جاری آنها دشمنی است که هرگز نباید کنار هم قرار گیرند.
بیشتربخوانید:
اصول و نحوه برخورد با جاری
چگونه از جاری ها، دوست بسازیم؟
در هر حال شما عضو خانواده همسرتان هستید و باید ساعات زیادی از عمرتان را در بین اقوام همسر سپری کنید. اگر از سیاست و حسن نیت برخوردار باشید خیلی زود خواهید توانست این ساعات را به ساعات تفریح عمرتان تبدیل کنید.
شما میتوانید از یک رابطه دوستانه و مفرح با جاریهای خود برخوردار شوید و خانواده برادر همسرتان را دوست خانوادگی خود بدانید.
کافی است قالبهای فکری قدیمی را دور بیندازید. جاری شما مثل همان دوست صمیمی شماست که سالهای خوبی را با هم گذرانده اید.
فقط این شما هستید که اسم این را دوست گذاشته اید و اسم آن را جاری!
اکثر خانوادههای جوان و نوپا علاقمندند دوست خانوادگی داشته باشند. دوستی که هم برای خودشان طرف مقابلی داشته باشد هم برای همسرشان وهم برای فرزندانشان. اما معمولا غریبهها برای این گونه دوستیها چندان مناسب و قابل اعتماد نیستند. یا روابط با آنها روابط پایدار و مطلوبی نیست.
ضمنا در این رابطه شما از تحمل مقاومت و مخالفت همسرتان هم معاف هستید. بچهها هم مستعدند که با پسرعموها و دختر عمو هایشان رابطه خوبی پیدا کنند؛ بنابراین دست دوستی به طرف جاریتان دراز کنید و اگر او به هر دلیلی امتناع کرد و عکس العمل دوستانهای نشان نداد، باز هم محبت کنید.
به او فرصت بدهید تا او هم بتواند خودش را از قالبهای فکری تحمیلی قدیمی بیرون بکشد. بگذارید به تدریج حسن نیت و محبت شما را درک کند و مثل شما به این نتیجه برسد که در این دنیا هیچ چیزی به قیمت یک دوستی صمیمانه و مخلصانه نیست.