Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 10 فروردین 1403 - 16:25

3
بهمن
با شایع‌ترین اختلال جنسی آشنا شوید (2)

با  شایع‌ترین اختلال جنسی آشنا شوید (2)

بیماری‌‌‌هایی مانند افسردگی، اضطراب، بیماری دیابت، بیماری‌‌‌های قلبی عروقی، جراحی‌‌‌های لگنی، سرطان‌‌‌ها، مشکلات غده تیروئید، برخی از بیماری‌‌های عصبی و... از جمله بیماری‌‌‌هایی هستند که در درمان سردمزاجی باید به آن‌‌ها توجه کرد.

درمان بی میلی جنسی در خانم‌‌ها

یکی از روش‌‌های درمانی موثر در سرد مزاجی خانم‌‌‌ها، شامل استفاده از روش‌‌‌های صحیح در شیوه‌ی زندگی و ارتباط با همسر است. تعدیل و تغییر شیوه زندگی عبارت است از ورزش کردن مرتب، استراحت کافی، آموختن روش‌‌های کنترل استرس و اجتناب از مصرف سیگار، مواد مخدر و الکل.  یکی دیگر از روش‌‌هایی که می‌‌‌توان برای درمان این عارضه از آن بهره گرفت، تقویت ماهیچه‌‌‌های لگنی با استفاده از روش «کگل» است.

در این روش فرد، عضلات لگن خود را سفت می‌‌‌کند، به ‌طوری که می‌‌خواهد جلوی ادرار کردن خود را بگیرد و تا شماره پنج می‌‌‌شمارد، سپس عضلات را شل می‌‌‌کند و مجددا این عمل را تکرار می‌‌کند. برخی از بیماری‌‌های زمینه‌ای که فرد به آن‌‌ها مبتلا است، می‌‌‌تواند باعث بروز سرد مزاجی در زنان شود.

به همین علت باید به مسایل پزشکی و روانی فرد بیمار توجه کرد. بیماری‌‌‌هایی مانند افسردگی، اضطراب، بیماری دیابت، بیماری‌‌‌های قلبی عروقی، جراحی‌‌‌های لگنی، سرطان‌‌‌ها، مشکلات غده  تیروئید، برخی از بیماری‌‌های عصبی و... از جمله بیماری‌‌‌هایی هستند که در درمان سردمزاجی باید به آن‌‌ها توجه کرد.

همچنین توجه به عوامل دیگر مثل بالا رفتن سن، بارداری، یائسگی و مصرف برخی از داروها که کاهش تمایل جنسی از عوارض آن می‌‌‌تواند باشد، در بروز این عارضه موثر است.  روش دیگر درمان اختلال سرد مزاجی خانم‌‌‌ها، تجویز برخی از داروها توسط پزشک معالج است. درمان‌‌های دارویی از جمله استفاده از هورمون‌‌‌های زنانه استروژن و پروژسترون، در خانم‌‌‌هایی که دچار مشکلاتی در ارتباط با این دو هورمون مهم زنانه هستند، یکی از روش‌‌‌های درمان سرد مزاجی خانم‌‌‌ها است. که البته لازم است تحت نظر متخصص مصرف شوند.

بی میلی جنسی در مردان 

در اغلب موارد، بی‌میلی جنسی یا سردمزاجی در مردها  منشا و علت روانی دارد اما ممکن است بر اثر بیماری‌های جسمی هم بروز کند. در مردان مبتلا به بی‌میلی جنسی، در صورتی که بیماری آشکاری مانند بیماری قلبی‌عروقی، دردهای مزمن و نظایر آن در مردان دچار سرد مزاجی وجود نداشته باشد، پزشک متخصص لازم است باید غدد جنسی، هیپوفیز و تیرویید را از نظر اختلال‌های هورمونی احتمالی بررسی کند.

بنابراین در صورت بروز این مشکل آقایان در ابتدا موضوع را از نظر جسمانی بررسی کنند و اگر مشکل جسمی در کار نبود لازم است  بیماری‌های روان‌پزشکی مانند افسردگی و اختلال‌های اضطرابی در آنها مورد بررسی قرار گیرد.

 

 

برای خواندن بخش اول -با شایع‌ترین اختلال جنسی آشنا شوید- اینجا کلیک کنید.

 

برچسب ها: ارتباط زوجین، رابطه زناشویی، مشکلات جنسی، بی میلی جنسی، سرد مزاجی تعداد بازديد: 944 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز