Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
چهارشنبه 29 فروردین 1403 - 00:18

20
آذر
چرا به آب پاستا "طلای مایع" می‌گویند؟

چرا به آب پاستا "طلای مایع" می‌گویند؟

افرادی که قبل از افزودن آب ماکارونی به سس خود آن را دور می‌ریزند، مرتکب اشتباه بزرگی می شوند.

صرفه جویی در آب ماکارونی نه تنها برای سیاره ما و حفاظت از محیط زیست عالی است، بلکه این ماده مخفی است که می تواند طعم سس شما را حتی بهتر کند. می‌دانید در مورد چه چیزی صحبت می‌کنیم، آن آب ابری زیبا که وقتی پاستا را کامل پختید، در قابلمه رها می‌کنید. این چیزی است که باید قبل از اینکه به ریختن آن در آبکش فکر کنید حداکثر استفاده را از آن ببرید.

با این حال، چرا اینقدر عالی است؟ مطمئناً فکر می‌کنید که آب پاستا نمی‌تواند چیز مفیدی داشته باشد و اینجاست که مردم اشتباه می کنند. آب اضافی ماکارونی مملو از نمک و نشاسته است و وقتی این مواد را به سس خود اضافه کنید، چه روغن زیتون باشد و یا مواد دیگر، سس لذیذی برای شما به ارمغان می‌آید که به هیچ وجه بدون وجود آب پاستا درست نمی‌شود؛ این فرآیند امولسیون سازی نامیده می شود.
 

 

چرا به آب پاستا "طلای مایع" می‌گویند؟

از آب پاستا برای رشد گیاهان استفاده کنید

آب ماکارونی سرشار از نشاسته، دارای مقادیری از کلسیم، فسفر، آهن، روی و پتاسیم است که با تامین مواد مغذی مفید به رشد گیاه کمک می کند. از آنجایی که سرشار از کربوهیدرات است، به فعالیت باکتری ها در خاک نیز کمک می کند.

گفتنی است اگر برای جلوگیری از چسبیدن ماکارونی به آب روغن نباتی یا نمک اضافه می کنید، آن را روی گیاهان استفاده نکنید زیرا روغن در نور خورشید گرم می شود و گیاه را می سوزاند.

 

 

برچسب ها: پاستا، نشاسته، کلسیم، ماکارونی، گل و گیاه، کربوهیدرات تعداد بازديد: 134 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز