Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 1 آذر 1403 - 19:33

6
آذر
توصیه مهم تغذیه‌ای به مبتلایان آنفلوآنزا

توصیه مهم تغذیه‌ای به مبتلایان آنفلوآنزا

کارشناس تغذیه گفت: از مصرف غذاهای سرخ شده، غذاهای شیرین، پر ادویه و تند در هنگام ابتلا به بیماری آنفولانزا به دلیل کاهش سیستم ایمنی بدن و تحریک گلو پرهیز شود.

سکینه قاسمی صداقت روز شنبه ۵ آذر اظهار کرد: با شروع فصل سرما آنفولانزا در نقاط مختلف دنیا شیوع پیدا می‌کند، آنفولانزا یک بیماری ویروسی است که علائمی مانند تب، سردرد، بدن‌درد، سرفه و گرفتگی با آبریزش بینی همراه است و از آنجایی که در طی این بیماری نیاز بدن به کالری افزایش می‌یابد و از طرفی اشتهای فرد کاهش می‌یابد پس رعایت اصول تغذیه صحیح می‌تواند در بهبود سریع‌تر این بیماری نقش داشته باشد.

وی در خصوص شرایط جسمی که در این بیماری به وجود می‌آید گفت: توصیه می‌شود که تعداد وعده‌های غذایی خود را افزایش و حجم هر وعده را کاهش دهید، مصرف مایعات خود را برای جلوگیری از کم آب شدن بدن، افزایش داده و از غذاهایی مانند سوپ مرغ و آبگوشت روزانه استفاده کنید.

کارشناس ارشد تغذیه تصریح کرد: ترکیب سبزیجات رنگی و برگ سبز با میوه‌ها به‌صورت اسموتی به‌عنوان یک میان وعده عالی برای مصرف در زمان بیماری به دلیل داشتن ویتامین C و دیگر خواص آنتی‌اکسیدانی پیشنهاد می‌شود.

قاسمی صداقت تأکید کرد: در برنامه غذایی خود از لبنیات کم‌چرب و پروبیوتیک مصرف کنید و همچنین مغزها و دانه‌های گیاهی که حاوی ویتامین E و روی هستند استفاده کنید تا باعث افزایش تقویت سیستم ایمنی و کنترل علائم بیماری شود.

بیشتربخوانید:

با این دمنوش ها به جنگ سرماخوردگی بروید

 

 

 

وی بر اساس مطالعه مداخله‌ای در خصوص استفاده از سیر نیز خاطرنشان کرد: از سیر در پخت غذاهای خود و یا همراه با غذای خود استفاده کنید، بر اساس این مطالعه، مکمل سیر باعث افزایش قدرت سیستم ایمنی و کاهش علائم آنفولانزا می‌گردد البته در خصوص مصرف سیر و یا مکمل آن، باید به تداخلات غذا و داروی مصرفی بیماران (مانند داروهای آسپرین، وارفارین، هپارین و...) نیز توجه شود.

کارشناس ارشد تغذیه بیمارستان زینبیه خورموج گفت: به‌طورکلی رعایت توصیه‌های بهداشتی و رژیم غذایی کنترل بیماری‌های تنفسی شامل سرماخوردگی، آنفلوانزا و کووید ۱۹ اهمیت بسزایی دارد از این‌ رو برای حفظ سلامت خود و دیگران باید دستورالعمل‌ها را جدی گرفت.

بیشتربخوانید:

این خوراکی ها از سرماخوردگی جلوگیری می‌کند

توصیه مهم تغذیه‌ای به مبتلایان آنفلوآنزا

 

بیشتربخوانید:

بهبود سرماخوردگی و آنفلوانزا به کمک این خوراکی های مفید

 

 

 

برچسب ها: تغذیه، رژیم غذایی، سبزیجات، لبنیات، سرماخوردگی، آنفولانزا، ویتامین E، ویتامین c، سیستم ایمنی بدن تعداد بازديد: 234 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز