تحریریه زندگی آنلاین- گروه تغذیه
در این بشقاب منبع پروتئینی، ماهی سالمون است.
ماهی از منابع غنی اسیدهای چرب ضروری میباشد و به همین دلیل توصیه میشود در هفته دو بار ماهی میل شود.
البته باید توجه داشت که بهترین روش برای پخت ماهی که تمام مواد غذایی آن حفظ شود آبپز یا بخارپز کردن آن است.
برشهایی از سیب زمینی تامین كننده سهم غلات است و سبزیجات که به میزان دلخواه قابل استفاده هستند.
لازم بذكر است كه در کنار بشقاب براحتی می توان از سسهای سالم که در منزل با مواد تازه و متناسب با غذای روز تهیه میشود استفاده نمود.
این سسهای خانگی، میزان استفاده از سسهای فرآوری شده را کاهش داده، همچنین طعم مطلوبی به غذا میدهند.
بکار بردن روغنهای گیاهی سالم (نظیر روغن زیتون) نیزجذب ویتامینهای موجود در غذا را افزایش می دهد.