Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
چهارشنبه 11 مهر 1403 - 17:50

30
خرداد
سایه روشن‌های زولبیا بامیه (2)

سایه روشن‌های زولبیا بامیه (2)

به هیج عنوان نباید از دستفروشان و یا از محل‌هایی که زولبیا و بامیه به صورت روباز عرضه می‌شود (به دلیل در معرض گرد و غبار ، حشرات و... بودن) تهیه گردد.

 

مشخصات کیفی زولبیا و بامیه

باید از مراکز و شیرینی پزی‌های معتبر که دارای بسته بندی‌های مناسب و استاندارد می‌باشند، تهیه گردد.

به هیج عنوان نباید از دستفروشان و یا از محل‌هایی که زولبیا و بامیه به صورت روباز عرضه می‌شود (به دلیل در معرض گرد و غبار ، حشرات و... بودن) تهیه گردد.

محصول باید به رنگ روشن باشد و اثرات سوختگی مشاهده نشود. هرچه محصول روشن‌تر باشد، نشان‌دهنده این است که در روغن کمتری سرخ شده و کمتر حرارت دیده است.

از نگهداری این شیرینی به مدت طولانی جلوگیری شود و فقط به اندازه نیاز خریداری گردد.

در محل خشک و خنک (یخچال) نگهداری شود.

در انتها توصیه می‌شود روزه‌داران به جای مصرف انواع شیرینی‌هایی مثل زولبیا و بامیه که فقط حاوی کالری و انرژی بالا هستند و هیچ‌گونه ماده مغذی ندارند، از شیرینی‌های طبیعی چون خرما، کشمش، حلوا ارده و... استفاده نمایند تا انرژی لازم برای روزه‌داران تأمین گردد.

طرز تهیه زولبیا

مواد لازم: نشاسته گل 1 كیلوگرم، ماست 1 كیلوگرم، آرد گندم 100 گرم، روغن مایع 10 میلی‌لیتر، روغن مایع برای سرخ كردن به میزان لازم

روش تهیه: نشاسته را با ماست مخلوط كنید و آرد گندم و روغن را به آن بیفزایید. بعد از آنكه نشاسته خیس خورد، آن را با همزن دستی بزنید تا نشاسته باز شود و اگر سفت بود، كمی آب به آن بیفزایید. وقتی خمیر به حالت كشدار درآمد، آن را صاف كنید تا گلوله نداشته باشد.

بعد از ساعتی آن را در قیف بریزید و در روغن مایع داغ، مارپیچ‌وار به گونه‌ای كه پیچ آن از خارج به داخل باشد بریزید و سرخ كنید. بعد آن را در شربت بیندازید و زیر و رو نمایید تا شربت را جذب كند.

طرز تهیه بامیه

مواد لازم: آب 250 میلی‌لیتر، آرد 1 كیلوگرم، روغن جامد 10 گرم، تخم مرغ 14 عدد

روش تهیه: آب را درون ظرفی بریزید و روی اجاق بگذارید تا به جوش آید. سپس آرد را بیفزایید و هم بزنید. آنگاه روغن را اضافه كنید و هم بزنید تا بپزد و بوی خامی ندهد و از ظرف جدا شود. وقتی سرد شد، آن را در كاسه همزن بریزید و بزنید و در حین زدن، تخم مرغ‌ها را كم‌كم به آن بیفزایید تا خمیر نرمی به دست آید (باید توجه داشت كه خمیر شل نشود).

بعد ظرف مناسبی را تا نیمه از روغن پر كنید و خمیر را در قیف با ماسوره كنگره‌ای بریزید و در روغن بیندازید (با انگشت آن را به قطعات مساوی كوچك قطع كنید). ظرف را روی اجاق بگذارید و شعله را زیاد كنید. تابه را گهگاه تكان بدهید تا بامیه‌ها جابجا شوند و یكسان بپزند. بعد چند عدد از آنها را با كفگیر بردارید. چنانچه زیر انگشتان خرد شوند، آماده هستند. آنگاه در شربتی كه قبلا درست كرده‌اید بریزید. پس از آنكه شربت جذب بامیه شد، داخل صافی بریزید تا شربت اضافی آن گرفته شود.

طرز تهیه شربت

مواد لازم: آب 350میلی‌لیتر، شكر 1 كیلوگرم، جوهرلیمو یك‌دوم قاشق چای‌خوری

روش تهیه: آب را درون ظرفی بریزید و شكر را به آن اضافه كنید و روی اجاق گاز بگذارید. وقتی جوش آمد، كف روی شربت را بگیرید تا زلال و شفاف شود. در این هنگام، جوهر لیمو را در مقدار كمی آب حل كنید و به شربت بیفزایید و پس از چند جوش، شربت را از روی اجاق بردارید.

 

 

 

برای خواندن بخش اول- سایه روشن‌های زولبیا بامیه- اینجا کلیک کنید.

 

برچسب ها: تهیه زولبیا، تهیه بامیه، روش تهیه زولبیا، روش تهیه بامیه، مواد مغذی زولبیا، مواد مغذی بامیه، باید های بامیه تعداد بازديد: 356 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز