* هدف از اجرای این طرح مبارزه با رانت عنوان شده است این در حالیست که در عمل با اجرای آن امکان ایجاد رانتها را تقویت شده، چراکه مردم به سمت خرید نانهایی میروند که یارانه به آنها تخصیص داده میشود.
* تولیدکنندگان نانهای فانتزی موافق آزادسازی نرخ آرد صنف و صنعت هستند؛ اما منتقد نحوه اجرای این طرح هستند چرا که آزادسازی آرد باید در همه حوزههای نان اعم از سنتی و صنعتی صورت میگرفت و محدود به نانوایان فانتزی نمیشد.
* (با بیان اینکه مردم توانایی خرید جنس گران در حوزه نان را ندارند): اگر سیاست اصلاح نظام یارانهای همزمان برای نانهای سنتی نیز اعمال میشد اینگونه واحدهای تولیدکننده نانهای حجیم با مشکل مواجه نمیشدند.
* این فعال صنفی افت فروش نانهای فانتزی را 60 تا 70 درصد دانست و افزود: هدف از اجرای این طرح مبارزه با رانت عنوان شده است این در حالیست که در عمل با اجرای آن امکان ایجاد رانتها را تقویت شده است چراکه مردم به سمت خرید نانهایی میروند که یارانه به آنها تخصیص داده میشود.
* برای ایجاد رقابت سالم بین نانوایان سنتی و فانتزی باید شرایط اعطای یارانه مساوی شود؛ و در یک رقابت سالم قرار بگیرند اجرای این طرح باعث شده است که تعدادی از واحدهای خرد تعطیل و تعداد قابل توجهی از کارگران در این حرفه بیکار شوند.
* نانوایان فانتزی در ابتدای سال باوجود افزایش نرخ هزینههای جانبی برنامهای برای ارتقا قیمت نان نداشتند چراکه همواره رقیب قدرتمندی به نام نانوایان سنتی را در کنار خود احساس میکردند به همین دلیل با همان نرخ نان را عرضه کردیم.
* (با اشاره به افزایش 10 برابری نرخ یک کیسه آرد): قیمت یک کیسه آرد از 67 هزار تومان به کیسهای 640 هزار تومان رسیده پس طبیعی است که شاهد افزایش 2 برابری نرخ نان فانتزی باشیم.
* یک واحد صنفی پیش از آزادسازی نرخ آرد صنف و صنعت 100 کیسه آرد را 7 میلیون تومان خریداری میکرد اما هم اکنون باید همین حجم آرد را 70 میلیون تومان خریداری کند. پیش از اجرای این طرح باید معایب آن را میدیدند سپس آن را عملیاتی میکردند؛ اجرای یک شبه این طرح باعث شد که ستون صنف ما شکننده شود.