Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 1 آذر 1403 - 22:27

16
بهمن
عفونت تنفسی خاورمیانه چقدر خطرناک است؟

عفونت تنفسی خاورمیانه چقدر خطرناک است؟

"سندرم تنفسی خاورمیانه" یا "مِرس" (همچنین به‌عنوان MERS یا MERS-CoV شناخته می‌شود) یک بیماری تنفسی نادر اما با عوارض شدید است و در اثر ویروسی از خانواده کروناویروس به اسم MERS-CoV ایجاد می‌شود.

تحریریه زندگی آنلاین : "سندرم تنفسی خاورمیانه" یا "مِرس" (همچنین به‌عنوان MERS یا MERS-CoV شناخته می‌شود) یک بیماری تنفسی نادر اما با عوارض شدید است و در اثر ویروسی از خانواده کروناویروس به اسم MERS-CoV ایجاد می‌شود.این بیماری می‌تواند با تب و سرفه شروع‌شده و به ذات‌الریه و مشکلات تنفسی تبدیل شود.مرس اولین بار در سال ۲۰۱۲ میلادی در خاورمیانه شناسایی شد و بیشتر در این منطقه شایع است. مرس بین حیوانات و انسان‌ها پخش می‌شود. شواهدی نیز وجود دارد که نشان می‌دهد شترها در خاورمیانه منبع اصلی این ویروس هستند.این بیماری همچنین می‌تواند از طریق قطرات پخش‌شده ناشی از سرفه از فردی به فرد دیگر منتقل شود بااین‌حال به نظر نمی‌رسد بسیار مسری باشد مگر اینکه در تماس نزدیک با فرد مبتلابه آن قرار بگیرید.علائم این بیماری عبارت از تب، سرفه، مشکل در تنفس و اسهال و استفراغ هستند.همچنین متخصصان توصیه می‌کنند که اگر افراد مشکوک به ابتلا به این بیماری هستند، می‌بایست به پزشک مراجعه کنند.به گفته پزشکان در حال حاضر هیچ درمان خاصی برای مرس وجود ندارد و هدف درمان روی از بین بردن علائم بیماری متمرکز می‌شود.بر اساس آمارهای رسمی، حدود ۳۵ درصد از افرادی که به مرس مبتلا می‌شوند درنتیجه این عفونت جان خود را از دست می‌دهند.

بیشتربخوانید:

هشدار : بیماری سل در سایه کرونا ، دارد می تازد

درمان سرفه سرماخوردگی و آنفلوآنزا با روش های خانگی

تفاوت کرونا، آنفلوآنزا و آلرژی از نگاه یک فوق تخصص ریه

 

 

برچسب ها: مشکلات تنفسی، ریه، تنگی نفس، ذات‌الریه، سرفه، عفونت ریه، عفونت تنفسی، پاکسازی ریه، کروناویروس تعداد بازديد: 152 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز