عادی انگاری بسیار نگران کننده ای را در سطح جامعه شاهد هستیم، در عمل بسیاری از مردم نکات بهداشتی را رعایت نمیکنند، مراسمهای عزاداری بدون رعایت فاصله گذاری اجتماعی و در محیط با تهویه نامناسب برگزار میشود که این بی توجهی سبب انتشار بیماری می شود.
درست است که مردم در موج هفتم به شکل خفیف بیماری کرونا مبتلا میشوند اما بیماران زمینهای، سرطانی و افراد با سن بالا مستعد ابتلا به اشکال شدید بیماری هستند و شاهد مرگ و میر این افراد هستیم.
مردم باید هر چه سریعتر دزهای تقویت کننده را تزریق کنند، ما در بیمارستان امام خمینی شاهد هستیم که اغلب افراد مبتلا به امیکرون دز تقویت کننده را تزریق نکردهاند و توصیه اکید ما این است که مردم شیوهنامههای بهداشتی را رعایت و دز چهارم واکسن کرونا را تزریق کنند.
بیشتربخوانید:
7 باور خطرناک درباره اومیکرون
بیماری کرونا با وجود اینکه بیش از ٢ سال از شروع آن به عنوان همه گیری جهانی میگذارد؛ درمان قطعی ندارد، پس بهترین راه کنترل بیماری رعایت شیوهنامههای بهداشتی و تزریق واکسن است.
برای دز چهارم باید توجه داشت که بهترین واکسن در دسترسترین واکسن است. افراد زمانی که برای تزریق واکسن مراجعه میکنند واکسیناتورها با توجه به دزهای قبلی واکسن ،بیماری زمینه ای و شرایط گیرنده، واکسن مورد نظر را توصیه میکنند و باید دانست که پلتفرمهای مختلف واکسنها از نظر اثربخشی تفاوت چندانی ندارند.
افراد چون به شکل خفیف بیماری کرونا مبتلا میشوند؛ عنوان میکنند که به سرماخوردگی مبتلا شده اند؛ اما ما هیچ زمانی در مرداد ماه این حجم از سرماخوردگی را شاهد نبودیم و باید دانست که اگر شیوهنامههای بهداشتی همچنان رعایت نشود و مردم اقدام به تزریق واکسن نکنند؛ ممکن است با جهشهای جدید و واکسن گریز بیماری مواجه شویم.باید با تزریق دز چهارم و رعایت شیوهنامههای بهداشتی مانع افزایش موارد بیماری شویم.
بیشتربخوانید:
حواستان به عطسههای کرونایی و علائم سرماخوردگی باشد
چکار کنیم که امسال سرما نخوریم؟
سردردهای سینوزیتی ؛ از علت تا درمان